Spring naar bijdragen

siwari

Leden
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door siwari geplaatst

 1. siwari

  Cache Naar Smartfone

  Yes, dat was het. Trimble Outdoor gedownload en de caches zijn overdraagbaar. Bedankt voor deze kennis waarmee het draadje wat mij betreft gesloten kan worden. Simon
 2. siwari

  Cache Naar Smartfone

  Wat is dan de functie van die knop?
 3. Sinds kort bezit ik ook zo'n smartfone (HTC-Wildfire) en probeer caches via de knop "Send to my Phone" op de cachepagina in mijn smartfone te laden. Ik krijg echter de melding "bad username/password". Wat doe ik hier verkeerd?
 4. Inderdaad, net de nieuwe c:geo gedownload en geïnstalleerd en alles is weer picobello. Bedankt voor de tip. Simon
 5. Ik werk met de HTC-Wildfire en krijg ook geen enkel log te zien, hoe lang ik ook wacht. Juist daarvoor zo'n smartphone aangeschaft. Heeft iemand nog een andere tip?
 6. siwari

  Geocache Powerpoint

  Zoek contact met Klaas Kuiper van EDUCATRACKS. Aderes: De Waard 111. 1851RC Heiloo. Tel.nummer: 0725334803. 0630400966. Hij verzorgt cursussen zoals jij wenst en maakt daarbij gebruik van Powerpoint presentatie. Misschien dat met hem tot een overeenstemming kunt komen; ik denk niet dat dit kosteloos zal zijn.
 7. Ik heb destijds vrij snel een nieuw unlockcode gehad via Garmin Engeland. In NL willen ze nogal eens moeilijk doen. Even een mailtje naar Product.Support@garmin.com met de reden van je aanvraag.
 8. Is de afstand vanaf je huispositie misschien te groot? Caches die te ver weg liggen zie je niet maar staan wel degelijk op je GPS.
 9. siwari

  Een gps kopen in Amerika.

  Las de vraag nu pas, maar ik heb een Garmin Etrex in USA gekocht en van de zaak een aanbieding gekregen om tegen kleine vergoeding het als cadeauwaarde op te sturen. Geen invoerrechten betaald. wel tot 2 x toe pech en laten 'reparen' bij Garmin engeland. Uitstekende service: in beide gevallen (binnen de garantietermijn) een nieuwe vergoed gekregen. Wel eerst een prima email-communicatie om een en ander te testen.Conclusie: gewoon doen. Mijn zaak was VICUSI via Ebay.
 10. siwari

  Keuze Gps

  Zelf werk ik met de Etrex Vista HCx en die bevalt erg goed. Als je gedetailleerde kaarten er op wilt zetten, moet je die wel apart aanschaffen. Het type HCx is gevoeliger dan de H-types. Mijn allereerste was de Vista H en daar had ik ook een slechtere ontvangst mee, vooral als ik in bosgebied liep. Mijn advies is dus: een HCx-type en geschikt voor detailkaarten.
 11. siwari

  Onroute Sd-Kaart

  Onlangs heb ik een OnRoute kaart gekocht op micro-SD. Stop ik deze in mijn GPS dan werkt dat ding prima, alleen wil ik vervolgens de kaart naar de computer overbrengen. Dat lukt niet omdat de kaart niet is geactiveerd. Wie weet hoe ik dat moet doen? Is er een speciale truck voor nodig?
 12. Die afstand is duidelijk, maar wat bedoel je precies met twitter?
 13. Ik ben al bijna een jaar Premium Member
 14. Het lijkt te gaan lukken. Als ik op 'Create a New Notification' klik, kom ik op een scherm waar met een vinkje wordt aangegeven dat de Notifications Enabled zijn. eerst maar even afwachten. Bedankt voor alle tips.
 15. Als je de link waar de pijl naar toe wijst kiest kan je notificaties inschakelen. De notificatie staat bij mij op 'active'. Betekent dat dan dat er nu wel direct meldingen komen? Wat moet ik dan met de volgende zin die daar ook bij staat: "The Instanotify feature is now out of beta but is still not yet approved by the Food and Drug Administration."?
 16. In de logs van nieuwe caches lees ik steeds dat leden direct een melding krijgen als een nieuwe cache on-line is. Zelf krijg ik 1x per week een overzicht van nieuwe caches die dan vaak al enige dagen on-line zijn en zelfs al door diversen zijn gelogd. Wat moet ik doen om ook een snellere melding te krijgen? Hartelijke groet, Simon
×
×
 • Nieuwe aanmaken...