Spring naar bijdragen

bidonhouder

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over bidonhouder

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  edge 605
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2009
 1. Hoi Bidonhouder,

  Ik las je berichtje over klimmateriaal. Ik heb op dit moment alleen een gordel, carabine en ATC. Wat kun je me adviseren qua boomklimmateriaal.

  Reactie graag naar geocaching@technetium.be omdat deze postbus snel volloopt.

  Groetjes Toni

 2. Ik voeg de caches toe via de GC-site, ze staan dan op de gps in GPX-file. Maar.....gps opstarten en nergens meer te vinden, sommige wel en anderen weer niet. Ik zet er 20 op en dan zijn er soms maar 5 zichtbaar.... Welke afstand maakt niet uit en ze staan ook niet bij de gevonden. Dit weekend een nieuwe Oregon gekocht en BINGO weer van dat. http://www.geocaching.be/ipb-nl/index.php?/topic/5432-caches-zijn-niet-meer-te-vinden-op-gps/
 3. Bij de oregon en dakota onder 'Geocaches'-'uw geocaches bekijken'-'een geocache zoeken'. Bij de Edge onder mijn favorieten. Dus op het scherm zijn de caches niet meer te vinden en als je op de pc kijkt naar de Garmin folder staan ze er wel degelijk op. Ik heb dit topic ook geopend op het belgisch forum, blijkbaar zijn er wel meerdere met dit probleem, maar niemand weet een reden.
 4. Het probleem is soms al erg genoeg om de caches in het echt te vinden, maar als ze dan ook nog eens op je gps verdwenen zijn . Heb nu al verscheidene malen mogen meemaken dat als ik de caches download op een gps (oregon, dakota en edge), ik deze in het veld niet meer kan terugvinden op de gps. Eens thuis gekomen en ik download de cache opnieuw krijg ik de melding dat deze wel degelijk op het toestel staan en of deze moeten overschreven worden. Is dit een veel voorkomend probleem, doen wij iets fout, kunnen we dit verhelpen.....????? Alle tips zijn welkom.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...