Spring naar bijdragen

de vanVeentjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door de vanVeentjes geplaatst

  1. Nog een paar weken en dan zijn we er vanaf. De eikenbomen zijn dan allemaal weer kaal. Het is dit jaar al weer voor de het derde jaar op rij dat er zoveel rupsen zijn. Ik woon naast een bos (de cache Oud Aalden gaat bij ons door het bos) en het is erg vervelend. Alles zit onder de rupsenstront.
  2. Bankstel, Begin dit jaar heb een geocache online laten komen. Voordat deze online was had ik al zoveel negatieve reacties dat ik van plan was om hem niet online meer te zetten. Ik heb het wel gedaan en we zijn nu 65 enthousiaste bezoekers verder. kortom laat je niet teveel beinvloeden door de negatievo's. Er zijn altijd mensen die het beter denken te weten.
  3. Pas maar op met vermelden dat je een voortuincache, als de gemeente er achter komt moet je er belasting over betalen........
  4. Had ik vanmorgen ook voordat ik naar Duitsland vertrok. Heb handmatig 3 caches ingevoerd om samen met een Amerikaanse collega te doen. Niks gevonden omdat ik thuis pas zag dat de csx op Dutch grid stond. Ik had hem uitgeleend aan een Franse collega en de heeft zitten rommelen in het menu.. dutch is Dutch zal hij wel gedacht hebben.............
  5. Ach ja...... de vanVeentjes..... we heten nu eenmaal "van Veen". Toch moet eigenlijk die "s" eraf want ik ben meestal alleen.
  6. Dank jullie, ik zal het doen. Probleem (wordt) opgelost. ***Edited by Administrator*** "Probleem" is opgelost. Topic closed.
  7. IK heb in het verleden mijn naam laten veranderen via Groundspeak, dit ging probleemloos. Nu staat bij alle gelogde caches onze naam als "de vanVeentjes". Echter blijft op het forum nog steeds de oude naam "Rvanveen" staan. Weet iemand hoe ik dit kan veranderen. Ik ben een beginner dus neem me niet kwalijk als deze vraag al een keer eerder gepost is, ik heb er naar gezocht maar kon niks vinden. Wie helpt me?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...