Spring naar bijdragen

amyenemiel

Leden
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over amyenemiel

  • Verjaardag 21-12-1978

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Etrex Legend
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2 jaar

Profile Information

  • Woonplaats
    Rosmalen
  1. Vind je het vervelend dat je m niet kan vinden of erger je je aan het puntje aan de kaart. In het laatste geval is "ignore listing" (ergens onder log your visit) een goede optie.
  2. amyenemiel

    Google Earth

    Hier doet ie het weer. Voorheen alleen gele pinnetjes, nu zijn de caches zichtbaar met het originele picto!
  3. amyenemiel

    Google Earth

    Kun je vinden in GE bij help en dan "over GE" Net even op het .com forum gekeken. Ook daar staan posts over dit probleem (zonder oplossing voorlopig). Het ziet er dus naar uit dat je het niet zelf kan verhelpen. Zoals eerder geschreven zal het wel vanzelf weer overgaan...
  4. amyenemiel

    Google Earth

    hier versie 5.0.11337.1968 (beta) en ja het vinkje staat aan
  5. amyenemiel

    Google Earth

    Hier hetzelfde Dacht al dat het aan mij lag.... Geprobeerd het opnieuw te downloaden maar ook dat helpt niet. Wie er tips heeft....
  6. amyenemiel

    Log Voorwaarden,

    Loggen mag alleen als je minimaal een jaar lang enkel positieve bijdragen hebt gepost op het forum van .nl
  7. amyenemiel

    Klikken

    Een keer of 20. Meer geluk dan wijsheid goed kunnen klikken.
  8. Onze stem is gegaan naar foto 8. Prachtige natuur en hij doet ons zeer denken aan het "focus" logo. Groeten, Amy en Emiel.
  9. Hoi Megbob, In principe heb je niet zoveel nodig. Als ik het goed lees heb je alles wat je nodig hebt. SPulletjes (goodies) in een cache achterlaten is niet per sé nodig. Wel leuk. Je kunt hiervoor TravelBugs aanschaffen of zelfs coins. Maar het mogen ook leuke speeltjes zijn dieje overal kunt kopen. Je schrijft dat je het eng vindt.....hoeft niet hoor. Het best kun je het gewoon gaan doen. 1 cache uitzoeken bij jou in de buurt 2 coordinaten invoeren en evt cachebeschrijving printen 3 op weg gaan. Traditionals zijn doorgaans het simpelst. Om kennis te maken met het cachen zou ik daar dan mee beginnen. Zeker als je alleen gaat. Je zou ook eens met een wat ervarener cacher mee kunnen gaan. Dat is misschien wat minder eng dan In welke regio woon je? Cachers zat hier op het forum die je reallife wel kennis willen laten maken met het cahen. Succes! Amy en Emiel
  10. Allereerst wil ik even melden dat het absoluut niet de bedoeling was de inhoud van deze mystery te bespreken, hoopte dat dat wel duidelijk was.... @ ikbenmamma: Superbedankt voor de html-versie (binnenkort toch maar eens een cursusje html-schrijven volgen) Inmiddels hebben we onze cacheomschrijving kunnen aanpassen en hiermee is het probleem inderdaad verholpen. Aan de moderators hierbij dus de vraag om het draadje te sluiten. Groetjes, Amy en Emiel.
  11. Hoi allemaal, In de cacheomschrijving van onze cache ziezo krijgen we achter de korte cacheomschrijving steeds een aantal rare tekens te zien. Het aantal tekens verschilt per keer dat we de cachepagina openen. Wij zien dan een aantal vierkantjes en andere tekens. Ze staan steeds achter de zin: "Let op: bovenstaande coördinaten zijn niet van de cache. Hier is wel een goede gelegenheid om je auto te parkeren." De omschrijving is niet in html (niet eens bekend hiermee ). Wie weet er een oplossing om dit te verhelpen? Amy en Emiel.
  12. Normaal draag ik 'm in de hand. Vandaag voor het eerst een paar caches op de fiets. Fietsen met je gps in de hand gaat niet zo makkelijk.... Dus:
  13. Hoi hoi, We hebben er inmiddels een note van gemaakt. Bedankt voor de tips! Amy en Emiel
  14. Bedankt voor jullie reacties en felicitaties. Inmiddels hebben we gelogd en kregen we al snel een berichtje van de legger, dat we toch beter even hadden kunnen wachten tot de FTF had gelogd. Bij deze weten we dat dus. bedankt! groetjes Amy en Emiel
  15. Hoi hoi, We hebben vandaag voor het eerst STF behaald. De FTF heeft nog niet gelogd op de cachesite. Is het de bedoeling dat we wachten op degene die de FTF had of zouden we alvast kunnen loggen, of is dit misschien "not done". Dank alvast voor de reactie('s). Groeten, Amy en Emiel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...