Jump to content

Megbob

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Megbob

 • Rank
  Forum Newby
 • Birthday 05/29/1966

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Geko 301
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  februari 2009

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  wateringen
 1. Bedankt voor jullie tips. Ik zoek inmiddels ook op Google earth en dat gaat vast een hoop schelen.
 2. Beste cachers hier weer een vraag aan jullie!!! Ik ben inmiddels begonnen met het cachen en heb de eerste 11 caches binnen. Ik vind het leuk maar het kan volgens mijsneller. Ik heb een GEKO 301 en daar voer ik de coordinaten van de waypoint in. Vervolgens kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld een sloot tussen zit of een snelweg. Hoe kan ik dit op voorhand weten? Ik heb ook gekeken op Mapsource maar daar zie je ook geen wegen of rivieren? Moet ik dan een andere GPS aanschaffen? Heeft iemand advies?
 3. Hey Megabob leuk dat je gaat beginnen met geocaching. Je schrijft dat je een Geko 301 hebt, zat daar een handleiding bij? Zoniet hier heb ik een handleiding voor de 201 gevonden <NL Handleiding Geko 201>, ik ga ervan uit dat de geko 301 meer opties heeft maar met het gebruik bijna hetzelfde zal werken (ik ken het apparaat alleen van horen zeggen). Het is trouwens een *.PDF bestand. Software die je zou kunnen gebruiken is EasyGPS <Website EasyGPS> Ook is dit forum begonnen met een wiki, "Geo-Wiki". Daar staat ook wat handige info (is nog in de beginfase), maar dit <NL Geo-Wiki> zou je al kunnen doorlezen. En "eng vinden", dat wordt vanzelf "spannend vinden" Als je nog meer vragen hebt, geef maar een brul er is altijd iemand die je kan helpen. Bedankt voor al jullie advies. Ik zit met een probleem. Bij de Geko 301 zit een snoer met een seriele stekker. Nou heeft mijn Laptop geen aansluiting hiervoor. Wat nu?
 4. Als ik nou een cach vind op de site kan ik die dan gewoon op de GPS zetten? Zie ik dan waar ik naar toe moet vanuit mijn huis of moet ik dat aflezen van de plattegrond die bij de catch staat? Sorry, maar ik heb nog geen ervaring.
 5. Lijkt me goed idee om een keer met iemand samen te gaan zoeken. Ik woon in Wateringen (westland).
 6. Beste Geocachers, Ik heb me het hele weekend bezig gehouden met het uitzoeken hoe dat Geocachen nou werkt. Lijkt me zo leuk om bezig te zijn in de natuur en te sporen. Ik heb inmiddels al een aantal dingen gedaan (ingeschreven bij Geochaching.com, GPS aangeschaft en veel gelezen). Ik heb van iemand een Geko 301 overgenomen. Heb ik daar nou software voor nodig (bv. Topo nl.) voordat ik een cache kan gaan vinden? Moet ik speciale dingen kopen voor achter te laten in de caches? Ik zie namelijk in de online winkel allerlei dingen waar ik de functie niet van weet. Graag hoor ik iets van jullie. Mocht er nou nog iets belangrijks zijn wat ik zeker niet moet vergeten laat het dan even weten. Ik vind het gewoon eng.
×
×
 • Create New...