Spring naar bijdragen

Zeldenrust

Leden
 • Aantal bijdragen

  222
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Zeldenrust geplaatst

 1. Gaat nu iedereen het schip verlaten. Ik heb veel moeite gedaan om dit topic weer te vinden. Uiteraard vind ik het ook spijtig dat het zo gegaan is. Anderen hebben blijkbaar erg veel moeite met een beetje 'gezeur'/humor.
 2. Ben je al weer terug uit je plompwater? Dat was een kort nachtje!!!
 3. Daar ben ik het dan ook wel weer mee eens. Iemand nog iets te drinken om wakker te blijven?
 4. Mooi hoor. Ik geloof dat pianoman_jr nog veel moet leren. Maar hij heeft de tijd. Hij is nog maar 10
 5. Ze heeft tot nu toe 1 keer de school eerder verlaten vanwege de buikpijn. Eigenlijk klacht ze er niet over. Het is 'gewoon' constant aanwezig. Een beetje zeurend (denk ik) Ze heeft wel een tijdje last gehad van verminderde eetlust, maar daar hoor ik haar nu niet over.
 6. Morgen krijgt ze een echo van de bovenbuik. Hopelijk komt daar wat uit. Een paar weken geleden is ontlasting op kweek gegaan en zaten er parasieten in. Daar heeft ze medicijnen voor gehad, maar die hebben de buikpijn alleen maar heftiger gemaakt.
 7. Ik ben bang van niet. Ik kreeg vandaag van mijn schoonmoeder te horen dat "het prikkelbare darmsyndroom" een familiekwaal is. Grote kans dat dan de oorzaak is. In het ergste geval komt ze er nooit meer vanaf. Ps. ze wil geen kaartjes.
 8. Dat is het grote probleem. De dokters weten het ook niet. Ze zit op dit moment in de medische molen.
 9. Ja. Zeer heftige weken achter de rug. Ik moest hier een tijdje bijna alles alleen doen. Manlief zat zeer regelmatig in het zuiden van het land voor minimaal 2 dagen in de week en een thuis een dochter met al maanden buikpijn.
 10. Hoi stamgasten, lang geleden dat ik langs ben geweest. Jullie hebben het café wel veranderd hoor. Ik herken het bijna niet meer terug. Is er ook nog warme chocolademelk. Daar heb ik nu echt zin in. Mijn avatar is verdwenen
 11. Wat jij schetst heb ik ook last van. Als je een slot niet open krijgt, sloop je toch 'gewoon' het dak!!! Als cache-ower moet je het maar weer zien te maken. Het ergste was nog: het slot was helemaal goed. Er was alleen een extra handeling vereist.
 12. Zeldenrust

  Wherigo Op Android

  Ik heb de 'oregon'-versie gedownload en deze werkt op mijn android. Welke versie heb je gedowndoad?
 13. Ik kreeg dit bericht vandaag pas door van collega's. Ik ben hier erg van geschrokken. Hierbij ook mijn condoleance aan de familie en vooral de zus die alles heeft zien gebeuren en niets kon doen. Ook wens ik Mayenki en familie veel sterke. Ik kan me voorstellen dat je je als CO hier toch een beetje verantwoordelijk voor voelt, terwijl je er niets aan kunt doen.
 14. Zeldenrust

  Favorites

  Dat heb ik ook. Ik heb er 611 gevonden, 61 favorites en als ik nog 1 cache vind (log) krijg ik er een favorite bij In het begin liep het synchroon (altans met 1 favorite teveel). Ineens had ik 10+1 cache nodig en nu dus als ik op mijn totaallijst **2 caches heb gevonden. Ik snap hier niets van. Ik heb ook al eens gekeken of ik misschien ergens dan dubbel gelogd had, maar dat was ook niet het geval.
 15. Zeldenrust

  Gc-Tour

  Dank je voor je uitleg.
 16. Zeldenrust

  Gc-Tour

  Als je idee bovenaan staat, wordt het dan uitgevoerd? Ik heb trouwens ook op je gestemd. 25ste nu
 17. Ik heb er nog wel 1 over. Wel alleen de klip en niet het schroefje wat ook op de foto staat. Je mag hem wel van me overnemen. Zeg maar wat je er voor over hebt.
 18. Bij mij ook weer. Bedankt voor de reacties
 19. Kan iemand al weer op geocaching.com komen?
 20. Had iemand de uitzending nog opgenomen?
 21. Heeft iemand het ook opgenomen? Ik kan het niet ontvangen
 22. Ja graag. Ik kan het ook namelijk niet ontvangen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...