Spring naar bijdragen

Dr-D

Leden
  • Aantal bijdragen

    44
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Dr-D geplaatst

  1. Ik heb net op foto 2 gestemd. Ik viel gewoon voor dat plaatje.
  2. Dr-D

    Roemenië

    Wij zijn op vakantie in Kroatie geweest en hadden daar geen kaart van. Vanaf het begin heb ik bij alle plaatsjes een waypoint gemaakt en de track opgeslagen van de doorgaande routes. Als je die zichtbaar laat heb je na een tijdje iets dat lijkt op een kaart van de streek. Dat kun je naturlijk ook bij wandeltochten doen. Ik heb zelf een garmin vista hcx en vind dat een superding. En de prijs wordt snel minder.
  3. Als iemand de oplossing achterhaald, hoor ik het graag. Erg lastig zonder schuifbalk. Heb IE6. Of moeten we gewoon geduld hebben en komt ie terug zoals ie ook weggegaan is? Ik heb ook IE6 en toch een schuifbalk dus daar ligt het niet aan lijkt me.
  4. Bij mij is het niet weg geweest!
  5. Deze kaart? Met deze schuifbalk?
  6. Ik heb een garmin vista HCX. Als de waypoints gegeven zijn zoals bijv bij "rontelom skon orskot 1" die ik pas gefietst heb, voer ik alle 26 (!) punten handmatig in. Ik had niet bedacht dat dit evt anders kon. Wel maak ik op de garmin een route waarbij ik de WP's gebruik. Als je dan onderweg bent ga je "vanzelf" van de ene WP naar de andere.
  7. Dr-D

    WWFM4

    Veghel is voor mij goed te doen en ik krijg wel iemand mee. Als het een andere locatie in brabant wordt ligt het er een beetje aan waar....
  8. Mijn Vista HCX hangt altijd om mijn nek. Vaak houd ik hem ook nog vast om te zien welke kant ik op moet en zodat hij niet bungelt. Als ik een jas of zo aan heb kan ie daar onder dat loopt wat rustiger, maar gelukkig is het daar soms te warm voor. Nu ik dit zo lees ga ik misschien toch eens kijken naar een riemclip ofzo.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...