Spring naar bijdragen

Peer-Gynt

Leden
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Peer-Gynt

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP62
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  6 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://Peer-Gynt

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Herkenbaar, maar een keer in- of uitzoomen kan helpen..... Succes.
 2. Dat geld voor eigenlijk alle caches, doe het zo onopvallend mogelijk, of kom terug. Maar de zo vaak besproken voortuincaches heb ik inmiddels helemaal van mijn zoekzlijst geschrapt. Na een hele genante ontmoeting met de bange en verontrustte buurvrouw van zo'n lokatie. Soms kán je gewoonweg niet onopvallend loggen, en ben ik weg, zie de lol van zulke lokaties niet eens in. Op afgelegen en rustige plekken zou wat langer zoeken best kunnen en leuk zijn, maar op drukke lokaties zou het zo moeten zijn dat de cache ook snel gepakt zou kunnen worden, door duidelijke en niet mis te vertane hints.
 3. Wij waren vorige week in Wenen Oostenrijk. Daar hebben we Schloss Schönbrunn bezocht en ook daar in het park zijn meerdere traditionels geplaatst. Met een mininum entree van €16,50 om ook in de tuinen en de Gloriette te komen, is het schijnbaar voor de Oostenrijkse reviewers geen probleem. Heb er trouwens niets over gelezen in de desbetreffende cache-listings. Kan dus ter plekke een nare verrassing zijn. Maar als het duidelijk in de listing wordt vermeld, kan eenieder zelf bepalen of hij gaat of niet. Groet, Peer-Gynt.
 4. Oh, eh, ja,.... Waypoints verwijderen van de GPSMAP62 doe ik gewoon via het menu van het apparaat zelf. Betreffende waypoint selecteren, dan menu en selecteer "wis". Caches zijn eigenwijzer,die verwijder ik gewoon via verkenner, en selecteer de gpx-files, en weg ermee. Groet, Jeff.
 5. Ben momenteel bezig om caches over te zetten naar mijn GPSMAP62 voor Wenen, volgende week. Had gisteren hetzelfde probleem. Alle caches "send to gps". Na volgens mij het overzetten van wayponts vanuit BaseCamp kreeg ik een melding op het scherm dat er geen "caches" in staan, wel de wayponts. In verkenner op de GPSMAP62/GARMIN/GPX staan de gpx-files nog wél, raar, dacht ik. Toen alle GPX-files gekopieëerd naar een spaciaal aangemaakte map op de harde schijf van de laptop. Daarna elke wederom dubbelklicken en automatisch openen in EasyGPS, en opnieuw verzenden. Nu staan ze er allemaal in
 6. Peer-Gynt

  Birdseye

  Heb vandaag Strooptocht Rheezerveld gedaan en daarvoor een demo-versie BirdsEye gedownload via Basecamp. Het is maar een klein stukje wat je dan als satelietbeeld op je gps ziet met daaroverheen je wandelkaart met de paden en alles erop en eraan. Het beeld is niet zo duidelijk als in Google-earth maar het is dan ook maar een demo. Eigenlijk ziet het er inderdaad wel gelikt uit, en het is even wennen aan de kaart, zo vanuit de lucht. Voor €25 denk ik dat ik de gok voor een jaartje wel ga wagen. Nog een nachtje over slapen. Bedankt voor de reactie, Peer-Gynt.
 7. Peer-Gynt

  Birdseye

  Hallo collega-caches, heeft toevallig iemand reeds ervaring met Birdseye? Satelietbeelden als layer onder b.v. je TOPO-kaart. Zo'n abonnement (voor een jaar?) kost €25,-. Is het de moeite waard?, het ziet er, zoals het hier en daar aangeboden wordt wel gelikt uit. Mijn GPSMAP62 is er geschikt voor. B.v.d. voor de reacties. Met vriendelijke groet, Peer-Gynt.
 8. Peer-Gynt

  Toegekende Goe d"ors

  Super, Ik dacht, ik ga in de tussentijd eventjes een hapje eten. Maar wat zijn jullie krankzinnig snel met jullie reacties, dank je wel hiervoor. Ik ben er mee helemaal geholpen. M.vr.gr. Peer-Gynt.
 9. Hallo mede-cachers, Inmiddels heb ik van een goedgemutste cacher een Geo d' Or gekregen voor een van mijn caches. Alleen nu weet ik niet van wie. Graag wil ik die mensen hiervoore bedanken. Kan iemand mij vertellen of het inderdaad mogelijk is om de gulle gevers te achterhalen? Ook uit logjes kan ik niets herleiden. Alvast bedankt. M.vr. gr. Peer-Gynt
 10. We zijn al verschillende keren met onze Goldwing GL1500 SE naar Noorwegen geweest, en zijn daar helemaal aan verknocht geraakt. Aldaar bestaat ook een beroemde onverharde weg, de "Peer Gynt veien", werkelijk een prachtege route. Grieg schreef hierover meerdere muziekstukken. Peer Gynt behandelt het leven van een eenvoudige boerenzoon, die alle denkbare avonturen beleeft voor hij als oude man terugkeert in zijn geboortestreek en sterft. Het speelt zich af in de bergen van Noorwegen, tussen dorpelingen en kobolds, in Marokko, onder de Bedoeïenen, in een gekkenhuis in Kaïro en aan boo
 11. Peer-Gynt

  geen fotos

  Hallo Bloodwoosj, Heb je bericht gelezen en metten weer geprobeerd. Werkt bij mij nog steeds niet, weet niet waarom. Ik houd het in de gaten of haal er "professionals" bij. Bedankt voor je snelle reactie, Peer-Gynt.
 12. Peer-Gynt

  geen fotos

  Als je bedoeld, het verschijnen van afbeeldingen in het HTML-bestand, dan heb ik constant hetzelfde probleem. Ze verschijnen wel in de HTML-editor maar na copy/paste namelijk niet op je listing, alleen witte veldjes. Ik heb hier helaas ook nog geen oplossing voor gevonden. Maar misschien is dit niet wat je bedoeld, maar ik heb dit wel dit probleem. Peer-Gynt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...