Spring naar bijdragen

A'Tuin

Leden
  • Aantal bijdragen

    269
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door A'Tuin

  1. DNF log ik als ik uitvoerig heb gezocht en tijd heb besteed aan de cache. Als ik weinig tijd heb en alleen vluchtig heb gekeken, dan log ik niet, maar ga ik eerst nog eens terug. Ongeveer 1 op de 10 vind ik niet en daar schaam ik me echt niet voor. Wel baal ik heel erg als ik een DNF heb na een lange multi.

  2. Wij hebben dit ook een keer gehad bij een serie caches in de Biesbosch. Ik wist zeker dat alles er in stond en ter plekke vond het apparaat (ook Etrex 20) geen enkele cache. Gelukkig troffen we een ander team en konden we meelopen. Het gekke is dat we dit probleem daarna nooit meer gehad hebben. Dus wat het geweest is? Geen idee. Ik hoop dat je evenveel geluk hebt.

  3. Wij cachen in het buitenland altijd zonder kaart. In Tsjechië, Portugal, Duitsland, Noorwegen en België hebben we de meeste caches altijd wel gevonden. En inderdaad: het gaat wel eens mis. Vooral als er water in de buurt is. We zijn ook wel eens een berg opgewandeld met veel inspanning en kwamen toen uit bij een parkeerplaats ... Je voelt het echte avontuurlijke van het geocachen dan weer even. Ook leuk.

    Waar kan ik de open fietsmap vinden? Heb je een link?

  4. Ik heb wel een powertrail zien liggen bij Lanaken, dacht dat die Lanaken Canal Powertrail heette. (Zag die vanwege voorbereidingen voor vakantie in zuid-limburg)

     

    Deze kan niet met de auto. Tenzij je bekeuringen riskeert.

     

     

     

  5. In de buurt van Oostvoorne was het vorige week ook raak met muggen. Muggenbulten met een doorsnede van 3 a 4 cm. Normaal gesproken heb ik daar eigenlijk nooit last van. BRrr

     

    Helpt Deet echt tegen teken? Dat heb ik nog niet eerder gehoord. Als het zo is, dan moet ik ook maar zo'n spraytje aanschaffen.

    Een DEET-spraytje zit tegenwoordig al standaard in onze cache-tas. Helpt ook tegen de steeds vaker voorkomende teek.

  6. Er zijn al veel antwoorden gegeven. Ik heb zelf een Vaudé rugzak met net. Voldoet prima. Met cachen gebruik ik heb toch minder vaak, omdat je iedere keer de rugzak van je rug moet halen als je wat nodig hebt.

    Vaker gebruik ik een simpele schoudertas met vakken of een buiktasje. Alles direct bij de hand. Dat vind ik eigenlijk veel prettiger dan de rugzak.

  7. We hebben je 1x ontmoet (toen zat je zo rond de 5000 caches geloof ik) en we hadden gedacht een heel fanatieke cacher te ontmoeten. Maar dat was niet zo. Je neemt de tijd om een praatje te maken en je bent heel relaxt. We zochten samen een cache (bij de Zoetermeerse Plas). Het was een plezierige kennismaking. Tot zover een leuke herinnering aan deze ontmoeting.

    Nu een van harte gefeliciteerd en dat er nog maar veel jaren van gezondheid mogen volgen om nog vele caches te vinden.

    Groeten, team A'Tuin.

  8. Als je op Marktplaats koopt moet je wel opletten: Veel oudere types hebben geen goede chip en dan zit je toch met een slechte ontvangst in het bos en in de stad.

    Liever een iets duurdere nieuwe dan een ouder type met een slechte ontvangst ...

    Ook wij lopen al drie jaar met de Etrex H Venture. Die heeft een goede prijs- kwaliteits verhouding.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...