Spring naar bijdragen

kangaroox

Leden
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2007

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  1. kangaroox

    Loggen Eigen Cache

    Ik begrijp dat de cache al gearchiveerd is. Dan moet je toch een "not found" opgeven? LOL
  2. Jammer genoeg geeft deze app steeds foutmeldingen en crashed op mijn Desire. Ook is hij niet naar de SD kaart te verplaatsen dus het geheugen is gelijk wel erg vol. Helaas moet ik hem weer deïnstalleren. Jammer want het leek mij wel wat.
  3. kangaroox

    Korte Vraag

    Normaal staat een sterretje voor het vermenigvuldigingsteken.....
  4. Ik selecteer de tekst op de webpagina, kopieer het en plak het dan in Word. Dan strip ik alle tekst en plaatjes die overbodig zijn en druk dan af. Dit is altijd goed gegaan. Als ik direct afdruk vanaf de webpagina dan gebeuren er vaak onvoorspelbare dingen, dus dat doe ik niet meer.
  5. kangaroox

    Profiel

    Wij gaan ook nog wel eens met buren, vrienden of familie op stap dus: man/vrouw/team/gezin/vrienden/familie/buren []
  6. kangaroox

    Wie kent Swisard?

    Een schopje omhoog. Nog steeds niets gehoord van Swisard
  7. kangaroox

    Wie kent Swisard?

    In onze meivakantie in Frejus heb ik onze nieuwe TB Little Kangaroo een eind op weg geholpen en geplaatst in The French Flag. Deze werd enige dagen later (9 mei 2008) door Swisard uit Bussum meegenomen, een team die sinds 16 september 2007 geocachen en in totaal 2 caches gevonden hebben. Dit was ook hun laatste cache. Ik heb al diverse e-mails gestuurd maar kreeg er helaas geen reactie op. Kent iemand dit team? Is er misschien iets met hem/haar/hen aan de hand? Wij zouden graag zien dat onze TB eindelijk eens op pad kan gaan.
  8. Het is niet aan te geven hoeveel deze exact afwijkt. De afwijking is helaas variabel en wordt beinvloed door vele factoren zoals b.v. de stand van de satellieten, een bladerdak boven je hoofd, bebouwing om je heen, zelfs de luchtvochtigheid kan invloed hebben. Ook de cachelegger had hier mee te maken toen hij de cache plaatste en uitmat met zijn gpsr. Het kan maar zo zijn dat hij b.v. 5 meter te ver naar links mat en jij 5 meter naar rechts, dus dan zit je er al 10 meter naast. Onze ervaring is dan ook wel met caches die in bosjes of onder bomen liggen vaak een grote afwijking vertonen. Caches onder de open hemel zijn juist vaak goed uitgemeten. Er is een leuke cache die hier op inspeelt: GC1A41X, Saatjes GPS-Benchmark, in Zeeland. Mocht je eens in de buurt zijn...
  9. kangaroox

    Frankrijk caches?

    Ik ben net een week terug uit Frankrijk (Frejus) en heb van te voren een aantal caches via de website probleemloos in mijn 60CSx gezet. Prachtig gebied om te geocachen [ ] Nu viel mij op dat alleen de caches binnen een bepaalde straal vanaf je huidige locatie op je GPSr bij de waypoints zichtbaar zijn en dus die in Frankrijk niet. Die zie je pas als je in de buurt bent gekomen. Ik vermoed dus dat het je wel gelukt is. Ik weet eigenlijk niet of die straal te vergroten is. In Mapsource heb ik de waypoints opgehaald uit mijn 60CSx en op Europees niveau gecontroleerd of ze daadwerkelijk aanwezig waren. Zo zou je het ook kunnen controleren of het gelukt is.
  10. kangaroox

    Geo Goor :)

    Ook de GeoGaar en de GeoGier zijn wel kanshebbers
  11. Voor de zekerheid nog een paar caches lopen, dat kan toch geen straf zijn
  12. Ik heb mijn USA model niet gepatched want ik heb gelukkig geen problemen met de Engelse taal. Ik heb er TOPO NL op en dit werkt zonder problemen en de basiskaart gebruik ik toch niet.
  13. Dt klinkt zeer herkenbaar. Ikzelf ben afgelopen vakantie in Zeeland begonnen met geocachen met m'n HP PDA met GPS tuner erop. De eerste cache was een traditional die ik redelijk vlot vond. De volgende 2 waren multicaches die ik dus allebei niet heb gevonden. De lol was er behoorlijk vanaf. Gelukkig vond ik de 4e, ook een multi, wel en sindsdien gaat het steeds beter en het is inderdaad verslavend. Wanhoop dus niet en geniet in ieder geval van de leuke wandeling die je maakt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...