Spring naar bijdragen

Team 4D

Leden
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team 4D geplaatst

  1. Gisteren kreeg ik een mailtje van team Molletje83. Er was een verslaggever die een stukje wou schrijven over de heropening van de vernieuwde Emmapyramide en de geocache die daar zou moeten liggen. Hij zocht contact gegevens van de eigenaar van de cache. Ik las het mailtje vandaag pas en stuurde meteen een reactie naar team Molletje83. Een klein uurtje later kreeg ik een mailtje terug met een link naar een artikel. Daarin las ik dat de cache bijna in de prullenbak was beland, maar dankzij Rik Velhorst en de verslaggever is deze weer terug geplaatst. Niet helemaal daar waar ik hem verstopt heb, maar iedergeval is hij er nog. Na mijn werk meteen naar de Emmapiramide gereden en de cache weer op zijn originele plaats verstopt.
  2. Team 4D

    Inloggen Forum

    Ik gebruik dagelijks 2 pc's, 1 op mijn werk en 1 thuis en hoef (bijna) nooit opnieuw in te loggen (zowel forum als GC.com). Het ip zou dan niet het probleem moeten zijn. Als ik problemen heb met inloggen, verwijder ik alle cookies die met gc.com en gc.nl (en forum) te maken hebben en log daarna opnieuw in. Meestal werkt alles dan weer.
  3. Team 4D

    Proeflopen

    Ik ben op zoek naar een proefloper in de omgeving Arnhem. Ik wil de route beschrijving aanpassen van 'Het bos van Anne Frank', zodat het wandel plezier toeneemt en de reken ergernis afneemt. De route en de punten blijven gelijk alleen zal er minder rekenwerk in zitten. Ik zoek nu een vrijwilliger die de nieuwe beschrijving uitprobeert om te kijken of hier nog foutjes in zitten. Vrijwilliger(s) melden via een PM
×
×
  • Nieuwe aanmaken...