Spring naar bijdragen

sammie_the_owl

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door sammie_the_owl geplaatst

  1. Ik cache over het algemeen alleen. Ik kan dan mijn eigen tempo bepalen, mijn eigen uitdagingen aangaan en beslissen wanneer ik stop of niet. Wat wel vervelend is zijn caches die bij speeltuinen liggen. Zo heb ik hier in de buurt eens ruim een kwartier gezocht naar een plaatje met een coordinaat. Daarbij ook de speeltoestellen bekeken. Als man alleen kun je dan wel eens geassocieerd worden met een type 'mens' waarvan ik hoop dat ik er geen ken.
  2. Deze onhandig persoon gaat elke dag naar Amsterdam met de trein. De kosten hiervan worden keurig vergoed. Met mijn auto rij ik misschien 12000 km per jaar, waarvan een deel cachekilometers. Ik ga er dus flink op vooruit. Wie is hier nou de onhandig persoon?
  3. Geen idee waar jullie het over hebben. Bij mij doet alles het.
  4. Jammer flet, maar respect! Net nu ik komende zondag een tiental wilde wegwerken samen met een paar multi's in de omgeving, waaronder jouw Nisseroi cache. Ik wilde deze serie rustig aan aflopen samen met alle caches in de omgeving. Ziet ernaar uit dat dit niet meer zal lukken. In ieder geval heb ik Heesch en Nistelrode leren kennen, en dat is ook wat waard. Bedankt voor je inspanningen! Groetjes, Mark
×
×
  • Nieuwe aanmaken...