Spring naar bijdragen

pelley

Leden
 • Aantal bijdragen

  138
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over pelley

 • Verjaardag 26-12-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  actief sinds 1 juni 2008

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.spelmagazijn.nl/schat04.html
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  DB
 1. dan moet je er gemiddeld iets van 18 per dag vinden en dat 3000 dagen achter elkaar Best Day 917 caches in one day on 06/19/2010 :-) Kortom: iedere 94 seconden een cache loggen! Op de een of andere vage reden heb ik het vermoeden dat hij zoveel caches heeft gelogd en niet dat hij zoveel founds heeft...
 2. Onze tradiquote staat momenteel op 37,36%, dat is dus wel heel dik onder de 45%. Sterker nog: onze multiquote staat hoger... Inderdaad: na zo'n 1500 founds hebben we nog steeds meer multi's dan traditionals. Niet omdat we tradi's bewust negeren, maar wij hebben gewoon meer plezier in het lopen van een multi. Da's ook een soort uitdaging!
 3. pelley

  Geocache Kalender

  Simpel: Het liefst cachefoto's die hoog zijn geëindigd in de wedstrijd (en niet alleen omdat 1 van de foto's van ons is , maar ook omdat die foto's niet voor niets zijn gekozen. Deze foto's worden blijkbaar goed gewaardeerd. Verder kun je dan bijtijds met het samenstellen en de verkoop beginnen, dan heeft niet iedereen al een kalender in huis voor 2012) Wil je straks een kalender gaan bestellen? ja (in principe wel) Waarom? Zo'n leuke kalender maakt het vast nog makkelijker om cache-afspraken bij te houden Maar zorg dan wel voor genoeg ruimte!!!
 4. pelley

  Teken!

  Vergeet niet dat wanneer je kuur over is, je nog 4 dagen uit de zon moet blijven vanwege uitwerkingen van de antibiotica kuur. Wordt vaak vergeten te vermelden bij de uitreiking van de betreffende pilletjes. Hopelijk slaat de kuur wel aan en krijg je verder nergens last van.
 5. pelley

  Team Opsplitsen

  Heel verstandig En dat is het voordeel van suggesties: je kunt ermee doen wat je het beste uit komt.
 6. pelley

  Team Opsplitsen

  Suggestie: gewoon nog een keer lopen met je nieuwe team (zeker de geo d'or-caches). Ook leuker voor de andere helft van het team...
 7. Pffffooeeeee, ik word nu al moe als ik eraan denk! Wel goed voor je dag-gemiddelde, maar niet voor ons weggelegd. Na zo'n 30 caches op 1 dag hebben we het over het algemeen wel gehad met zoeken...
 8. pelley

  Waarom Ook Tijd Loggen?

  Afgelopen augustus hebben wij in Canada gecacht (in de staat Quebec): daar schrijft echt niemand de tijd op het logrolletje... en dan weten ze nog veel meer ruimte in te nemen dan ons! Maar ja, wij schrijven ook zo pietepeuterig dat we met 2 regels incl. tijdvermelding op een micro-logrol staan. Aan ons ligt het dus niet dat een rolletje vol staat!
 9. Vergeten we nog helemaal om De heteluchtballon van het Tollerteam te vermelden (GC1K4B2)!
 10. En welke van ons ook in het rijtje mogen: - De Kwakel (maar alleen als Koos vaart): GC15285 - De kluis van Stuuridius van Stuurtie & Geo-Pioneer : GC1G41X Die 2 wisten ons ook aangenaam te verrassen... Verder zijn er al verschillende caches genoemd waar we het zeker mee eens zijn. Tja, we hebben ook nog niet alles gedaan tenslotte .
 11. Het grote toverboek van Wilde Bill (GC1QBQW) hoort ook echt in dit rijtje thuis!
 12. Degenen die geen caches loggen op internet, doen dat evenmin met TB / GC's. En helaas... ik ben er achter gekomen dat enkele vrienden van ons zo cachen (we wisten niet eens dat ze cachten! en langer dan ons...), dus we hebben maar even uitgelegd dat ze dan die TB/GC beter kunnen laten liggen dan dat ze hem meenemen. Ook niet als je op de ideale locatie uit komt. Zonder registratie heb je daar niets aan. PS: liever langzaam reizenden dan verdwenen GC/TB. Dit betekent overigens niet dat al onze TB/GC's nu in PMO caches moeten hoor
 13. Welke mensen je (waarschijnlijk) wel mis loopt bij een PMO-cache zijn degenen die alleen loggen in de logboekjes en verder niet op internet... Wel spulletjes meenemen... Helaas dus ook GC / TB's, die dan vervolgens weer (als je mazzel hebt) in een andere cache teruggelegd worden. Maar wel ongeregistreerd, dus grotere kans op zoekraken... (en ja, dat kan iedereen een keertje overkomen).
 14. pelley

  Teken!

  Klopt, ik heb mijn huisarts niet eens gezien. Meteen op basis van de melding 'tekenbeet' kreeg ik antibiotica. Normaal wacht ik ook wel een paar dagen of er een kring komt, maar met de aanstaande vakantie naar Canada wil ik geen risico nemen... gewoon bij voorzorg maar aan de antibiotica. Nu mag ik (liefst) niet in de zon, enig idee of dat nog geldt als de antibioticakuur is afgelopen?
 15. pelley

  Teken!

  Jammer genoeg wonen we in een appartement: 2 hoog. Dat scheelt weer springen voor die teek En hij wordt dan ook niet verleid door lekker geurig gras in de achtertuin. Komende 2 weken wordt cachen met een burka aan, ik heb net een kuurtje gekregen en moet nu uitkijken met zon. (en dit kuurtje is dus op basis van telefonisch consult, niks bloedonderzoek!)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...