Spring naar bijdragen

reej

Leden
 • Aantal bijdragen

  421
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door reej geplaatst

 1. http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=154306 Komt ook een stukje van ongeluk in voor.
 2. reej

  Vastlopende Tomtom

  Je hebt dan last van een corrupte .ov2 waarschijnlijk heb je in gsak een tomtom geocaching macro ?? Alle geocaching gerelateerde .ov2 bestanden verwijderen (op je tomtom device) de nieuwe tomtom macro downloaden en opnieuw genereren en klaar.. Als dit niet helpt dan de MapSettings.cfg verwijderen (op je tomtom device) in de kaarten map (benelux of western europe) Dit bestand (MapSettings.cfg) bevat: favorieten, thuislocatie enzovoort
 3. reej

  2x Garmin Oregon 550t Nieuw In Doos

  Alles is verkocht het draadje mag dicht
 4. Een fijne jaarwisseling gewenst! nog even een nachtcache plannen of niet ? hahahaha
 5. Kan ik ook op mezelf stemmen hahaha
 6. Momenteel heb ik nog 2 Garmin Oregon 550T liggen deze mogen weg voor 425,- per stuk incl. screenprotector van zagg. (bieden heeft geen zin dit is de laagste prijs!) Weg=Weg Weg=Pech ReeJ
 7. reej

  Garmin Oregon 200 Nieuw In Doos

  http://garminoregon.wikispaces.com/
 8. Of nog een stapje verder de ontvangen mail met een nieuwe cache doorsturen naar je GSM per sms (let op dit is niet gratis) zie http://www.gin.nl/nl/main.asp?begin/sms-diensten/email voor meer info! Suc6
 9. reej

  Geocachingadmin.com

  Ze hebben iets te veel verwijderd
 10. reej

  Teveel Events

  Regel 04: Blijf On topic
 11. reej

  Teveel Events

  Ok, op die manier Volgens mij: a. zijn er meer geocachers dan ligfietsers dus meer aanbod om de events te vullen b. zit er best wel verschil in de events dus prima voor 'smaken verschillen' c. datum en locatie verschillen en dus voor iedereen een mogelijkheid om deel te nemen d. als jouw redenatie opgaat, vallen de slechtbezochte events vanzelf af? Klopt ik denk dat punt d. heel belangrijk is. Zo heb ik nu dit jaar een aantal events bezocht en weet ook direct welke ik volgend jaar niet meer ga bezoeken.
 12. reej

  Garmin Oregon 200 Nieuw In Doos

  bij navi.nl zie ik ze nieuw voor 238,- dan hebben de mensen een richtprijs...
 13. Ze kunnen niet verboden mogen worden als ze worden neergelegd volgens de richtlijnen.
 14. Ik ben het er niet mee eens dat voortuincaches verboden moeten worden. Een cache is een cache als het voor de richtlijnen gaat van gc.com Heerlijk zo'n forum.. ach heb wat onzin tijd over...
 15. reej

  Batterijen

  Ik gebruik zelf eneloops.. die blijven ook hun kracht behouden als ze niet gebruikt worden.
 16. En ik vond het een leuke puzzel. via de voortuincache heb ik jullie leren kennen en ook eigenlijk geocaching. Jammer dat mijn huis te ver af zit van een carpool anders had ik een carpoolvoortuincache gemaakt!
 17. reej

  Nog Een Paar Garmin Oregons Over...

  Ik zie de 400T wel zitten afhankelijk of overcompleet met of zonder garantie is. alles met garantie!
 18. Oregon 550T - 410 Euro - http://www.garmin.nl/product/?pid=010-00697-18 verkocht aan bunbury Oregon 550 - 375 Euro - http://www.garmin.nl/product/?pid=010-00697-10 verkocht aan dolfin cacher Oregon 400T - 325 Euro - http://www.garmin.nl/product/?pid=010-00697-06 verkocht aan hrng Wegens overcompleet te koop.
 19. Ik wil anderen ook de mogelijkheid geven om tips of suggesties te verstrekken. Als dat niet komt, dan zakt het vanzelf wel weg en heeft het draadje zijn dienst gedaan. Ik merk het ... het is erg druk in dit draadje!
 20. Knap dat je zulke dingen kunt maken. ga zo door!
 21. volgens mij kan deze topic wel gesloten worden. voorbeelden genoeg toch ?
 22. JA tuurlijk, waarom zou je rekening houden met anderen, je leeft immers toch alleen op deze aardkloot. Samen is juist gezellig een puzzel op te lossen als je er niet uit komt. Onlangs heb ik 666 opgelost en bij 1 vraag zocht ik hulp. Moet ik nu eerst de cachelegger gaan vragen als dit mag ? dacht het toch niet. en ik hou echt wel rekening met anderen. GeoVlinder erg kort door de bocht vindt ik je. ps: je slogan onder je bericht doe je geen eer aan. Ik denk dat je de opmerking van GeoVlinder verkeerd interpreteerd. het gaat haar vooral om het vooral doen wat jezelf vind en je daarbij niets aantrekken van anderen. Kortom : jouw reactie is kort door de bocht, want je denkt nu alleen aan je eigen situatie. Nmm. was de opmerking van GeoVlinder volledig terecht en correct, want wijzend op a-sociaal gedrag. Geopatra. je hebt gelijk ik ben ook a-sociaal en denk nooit aan anderen. Door jou is nu mijn pannenkoek verbrand. bedankt!
 23. Het is heel goed om samen iets te doen, maar mijn opmerking om de cachelegger te vragen ging meer over het plaatsen van de note. Misschien kun je beter dan de mensen benaderen die hem gevonden hebben i.p.v. een note. Is dit iets ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...