Spring naar bijdragen

sjatzeuker

Leden
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin gpsIII plus

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Ransdaal
  1. Nou, Ik denk dat mensen zich meer zorgen kunnen maken over het big-brother effect van GSM's die je bij je draagt. Hiermee kan wel jou positie redelijk goed bepaald worden op deze aardbol. En wie heeft er nou tegenwoordig geen GSM, die gaat mooi mee naar huis, op vakantie naar je werk etc.
  2. Ik ben een tijdje niet actief geweest op het forum en ineens zag ik jou naam staan schatzoeker, ik dacht hee een collega. En wat blijkt we komen beiden uit Z-O Limburg. Dat is pas toeval..
  3. Nou, Mijn nickname is heel eenvoudig. Ik dacht wat doe ik eigenlijk bij geocaching? nou min of meer het zoeken van een schat. Het zei virtueel het zei fysiek. Dus ik dacht.. Maak er schatzoeker van. Aangezien ik uit Limburg kom en hier trots op ben dacht ik, waarom dan niet schatzoeker in 't limburgs. Aldus werd het sjatzeuker.
  4. Etiketten vinden is over het algemeen volgens mij niet zo moeilijk. Kijk bijvoorbeeld maar eens op easycomputing.nlvoor diverse stickervellen. Veel succes
  5. sjatzeuker

    Lange Afstand Cache Route

    Ik bedoelde eigenlijk dit stukje van Rovel Maar ik zag even later dat er nog veel meer berichten stonden. Het gebruiken van bestaande caches was inderdaad niet van rovel.
  6. sjatzeuker

    Lange Afstand Cache Route

    Het voorstel wat Rovel doet zit ook wel wat in. Het plaatsen van diverse caches eventueel gebruik makend van al bestaande cache plaatsen en dat de mensen op de ene cacheplaats achter de coordinaten kunnen komen van een volgende. Hierdoor denk ik dat je wel een stuk sneller een lange route kunt maken omdat je niet elke cache hoeft aan te melden bij gc.com en hiervoor dus goedkeuring nodig hebt. Het maken van een langeafstandscache van de ene kant van het land naar de andere kant (eventueel gebruikmakend van langeafstandspaden) lijkt me inderdaad een uitdaging, zowel voor de makers als voor de cachers. volgens mij is mijn commentaar al redelijk achterhaald....
  7. sjatzeuker

    Hoe doen jullie het?!

    Ik doe niet veel met de gelopen caches. Ik hou op mijn pc van elke cache enkele foto's bij met het cache id en voor de rest staan mijn bevindingen in de log. Wel een goed idee om van elke cache de track uit te draaien op een kaartje. Maar dan moet je veel tijd hebben hiervoor. Het uitleggen wat geocaching is, is inderdaad moeilijk. Maar de print van wiliii zal me hier zeker bij helpen.
  8. sjatzeuker

    boek kopen

    Ik ben heel die tijd vergeten om iedereen te bedanken voor de reactie's Ik wil dat bij deze nog even doen. Ik heb me destijds het boek Orienteren Met Kompas En Gps gekocht. Dit heeft me inderdaad een zet in de goede richting gegeven. Nog iedereen bedankt voor de reacties.
  9. sjatzeuker

    boek kopen

    Ik ben sinds 2 weken aan het geocachen geslagen, maar heb bijna geen enkele kennis van kaart, kompas of gps. Coordinaten invoeren lukt maar echt verklaren is niet voor me weggelegd. weet iemand een goed en leesbaar boek dat voor het gebruik van kaart, kompas en natuurlijk gps te koop is? Op de site staat iets over een boek maar de titel ontbreekt. http://www.geocaching.nl/begrippen.htm
×
×
  • Nieuwe aanmaken...