Spring naar bijdragen

dhuit

Leden
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over dhuit

 • Verjaardag 05-05-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin geko 201
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  25-03-2007

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Middelstum
 1. de d is de 1e letter van mijn naam, huit het eerste gedeelte van mijn meisjesnaam, samen dhuit. Heb al eens reactie gehoord dat ze niet wisten hoe ze het uit moesten spreken, nou gewoon, zoals je het schrijft dus. Geen woord frans bij(dat was ook een gedachte van de andere cachers).
 2. dhuit

  First Post Van Een Starter

  Hallo, Wij hebben de eerste 350 caches met een geko 201 gevonden, maar hebben net een Etrex H gekocht, omdat deze betere bereik heeft onder bomen ed. Je hebt dan wel geen kaart, maar ik vind het wel wat hebben om gewoon achter een pijltje aan te lopen. Dus de etrex H voldoet uitstekend, alleen is de seriële kabel een nadeeltje. Wij vinden het een uitstekend apparaat.
 3. Volgens mij gaat het nu lukken. Heb in de map Garmin Poi nieuwe mappen gemaakt: opgeloste mysteries, tradi's, multi's enz. en dan pas geëxporteerd via poiloader. 't Is even wat extra werk maar dan zit je niet meer met de vraag: had ik deze nu wel of niet opgelost.... Super bedankt. De tip hierboven hielp het meest. Volgens mij kan het onderwerp nu gesloten worden..
 4. Dat heb ik ook weleens gedaan, maar dan overschrijft het 2e filter het eerste filter. Zo kwamen we er onderweg achter dat we er alleen de mysteries in hadden staan en geen tradi's....Doe ik daarmee iets verkeerd.
 5. Hallo, Als wij ergens onderweg zijn, en de nuvi geeft aan dat er een unknown cache dichtbij is, kan ik niet zien of het een opgeloste puzzel is of niet. Is hier een methode voor? Als ik filter in GSAK op Corrected Coordinates krijg ik alleen de opgeloste mysteries en niet de multi's en tradi's. Doe ik iets verkeerd en is hier een oplossing voor? Ik bedenk me net dat ik het cachetype bij Edit kan veranderen, maar dat is ook veel werk. Dusss, wie kan me helpen???? groeten Diane, dhuit
 6. Als je een bestaande cache gebruikt, kun je misschien wel aan je groepje kids duidelijk maken dat het een en ander stiekem moet gebeuren. Maar als ze dan thuiskomen met enthousiaste verhalen, en er luistert een broer/zus mee, die zouden dan ook even kunnen kijken waar of die schat wel niet ligt en nemen dan misschien ook weer een vriendje mee. En díe hebben het alle regels van het geocachespel niet meegekregen waardoor de kans op rippen groter is. Ik zou proberen zelf een cache in elkaar te zetten, of een leuke speurtocht te doen. 'k Las al leuke ideeën. Succes ermee!!
 7. dhuit

  Teken!

  Onze dochter had vandaag na het cachen 5 teken, onze zoon ook en mijn man had er ook een stuk of wat. Zelf dacht ik ook altijd dat ze groter zouden zijn maar het zijn net korstjes of een of ander kruimeltje... Ben blij dat we er zo op gelet hebben
 8. Wij doen het zoeken naar de caches ook met de garmin geko 201. Altijd leuk om te ontdekken welk weggetje je moet hebben. Omdat we toch een autonavigatiesysteem nodig hadden, hebben we een Garmin Nuvi 250 gekocht, die gebruiken we in de auto om op de parkeerplek te komen, maar als we dan een multi doen, gebruiken we in het veld gewoon de geko en volgen het pijltje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...