Spring naar bijdragen

DeeTee

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over DeeTee

 • Verjaardag 12-03-1965

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 60CS en Garmin Etrex Euro
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Vanaf begin maart 2003

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Williii en familie, Ook vanuit Deventer namens team ElHaJa van harte beterschap gewenst en dat je maar vlug je favoriete bezigheden weer mag oppakken!!! Groeten, Hans.
 2. DeeTee

  Aanvallende buizerd.

  Vanavond gezien op FOK.NL: Buizerd valt man aan in Doetinchem Een buizerd heeft gisteren in Doetinchem een man aangevallen. De man zag de roofvogel recht op zich afkomen, waarna de buizerd hem met zijn snavel op zijn hoofd pikte. Gelukkig voor de man raakte hij niet ernstig gewond. Hij is behandeld door een huisarts. De dag daarvoor viel de buizerd ook al een persoon aan in Doetinchem. De vogel vloog een joggende vrouw in de haren. De vrouw raakte verder niet gewond. Twee jaar geleden maakten we melding van een agressieve buizerd in Markelo en nog geen twee weken geleden werd een 78-jarige man uit het Drentse Odoorn door een buizerd beroofd van zijn pet tijdens het wielrennen. In april van dit jaar werd een skater in het Overijsselse dorp Zalk ook aangevallen door een buizerd. De politie van Doetinchem heeft laten weten dat er na dit weekend een manier gezocht gaat worden om te zorgen dat de vogel niet nog eens iemand zal aanvallen. De gemeente zal hiervoor ook experts inschakelen. Zijn er al mensen die gereageerd hebben in dit draadje als expert aangezocht?? Groetsels, Hans.
 3. Ik heb af en toe wel een uurtje over........ Maar goed, zonder gekheid, het is duidelijk: We wachten eigenlijk tot de Prof een nieuw lijstje met plaatsnamen en bijbehorende coördinaten heeft gevonden Groetsels, Hans.
 4. Prachtig Overigens was het mij nog niet opgevallen in de plaatsnaamlijst, die ik in OZI gebruik. Toen ik dat controleerde bleek inderdaad Deventer er niet in te staan. Ik ben hier zelf niet zo erg in thuis, maar is het mogelijk die namenlijst handmatig aan te vullen? Groetsels, Hans. ***** Edit: Ok Prof. Ik had je bericht nog niet gelezen voor ik mijn berichtje postte.
 5. Deventer ontbreekt in het uitgangsmateriaal????? Foei, foei, foei, foei. Wie kan ik hiervoor aansprakelijk stellen, en een forse schadeclaim aan de broek doen?? Groetsels, Hans.
 6. Inderdaad een hele mooie optie!! Probeer ik het natuurlijk direct; kent hij Deventer niet DEVENTER off all places!!! Zal wel ergens een bugje zijn??? Groetsels
×
×
 • Nieuwe aanmaken...