Spring naar bijdragen

laurus

Leden
  • Aantal bijdragen

    72
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over laurus

  • Verjaardag 10-10-1972

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin eTrex Venture
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    maart 2003

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.laurusbuth.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Alkmaar, NL
  1. laurus

    Teken!

    Ik las net in een ander draadje dat bepaalde gemeentes natuurlijke middelen (knoflook..) inzet tegen insectenplagen. Is het geen idee dit soort middelen ook tegen die Ter*ngteken in te ztten? Elkaar vlooien na een boswandeling gaat een beetje moeilijk in je uppie Is er trouwens een goed werkend smeerseltje tegen teken verkrijgbaar?
  2. Begrijp ik nou goed dat je JaPi kan inhuren om een lege ammo-box (inhoud tegen meerprijs), een (paar) waypoint(s) en een begeleidende tekst te leveren, waarvoor je zelf de meest lastige onderdelen moet regelen zoals toestemming van de landeigenaar en het onderhoud na plaatsing? Wel een heel schimmige manier van handelen. Evenementenburootje opzetten en zelf routes/caches voor eigen evenementen uitzetten: Ja (heb daar goede voorbeelden van gezien in het Twiske; liepen ook gasten met een GPS maar die hadden nog nooit van Geocaching gehoord, hezen zich vervolgens in een apenpakje en begonnen aan de volgende 'sport'-opdracht op de route) Evenementenburootje opzetten en ge/misbruik maken van door anderen met liefde opgezette caches om die vervolgens massaal door groepen 'onervaren' en 'mogelijk ongeinteresseerde' banjers te laten verstieren: Nee (je kent ze wel van die hooggehakte tiepmiepen of uitgebrande kantoorhangers die van de baas mee moeten met het jaarlijkse bedrijfsuitje)
  3. laurus

    AquaMate

    Pelicase... Hoe zal ik 't zeggen... "Een waterdichte box voor je duikspullen... is nooit leuk" of moet je die dingen juist nat bewaren
  4. Die stencils (ter vervanging van de stickers) lijken me wel wat... Cheap and reusable!
  5. laurus

    krasjes

    Tubetje Displex bij de Halfords ...hoewel tandpasta?? dat ga'k ook es proberen!
  6. laurus

    Microsoft Autoroute 2002

    Om je GPS te kunnen gebruiken moet je bij Autoroute eerst een aparte GPS-plugin/driver installeren. Die plugin / driver staat in de GPS map op de Autoroute CD en in de help van Autoroute vindt je wat je moet doen om 'm aan de praat te krijgen. (in Help zoek naar GPS )
  7. laurus

    de Smurfen op TV

    Ik probeer net op de DolleVista website de "Complotten en geheimen"-uitzending terug te vinden, maar daarvoor in de plaats staat het item van vandaag "Maakbaarheid van de mens"... Die link is zeker geheim? En wie zitten er allemaal in dat complot?
  8. laurus

    gps

    Ik wist het wel: alles op TV is nep!!
  9. laurus

    GPXSonar

    Meteen gedownload, es ff kijken wat het is...
  10. laurus

    SBB route

    Even een waarschuwing over het Robbenoordbos: Ga in het voor- of naseizoen, want met een beetje warmte !! BARST het daar van de TEKEN !! Als je op de geasfalteerde paden blijft valt het wel mee, maar als je zoals wij afgelopen zomer met de kinderen bovengenoemde wandelroute doet moet je oppassen. (We hadden allemaal visite, waarbij ikzelf de bekende rooie cirkel opliep )
  11. Prof. ik vind deze foto's wel een erg hoog kerstgehalte hebben! Of zeggen de heren wetenschappers voor lancering een weesgegroetje en branden ze een kaarsje?
  12. @squirrel71: Had je even door moeten varen naar het (veel mooiere) Enkhuizen... daar ligt me toch een cache!!
  13. @Geoman: FF over die foto bij die HELEMAAL TOPPIE Hot-100 lijst: -- Drank maakt meer kapot dan je lief is -- of -- het enige lid van de club van rioolruikers, die nog niet weet dat de subsidie is stopgezet --
  14. laurus

    De ultieme GeoCaching prikstok?

    Dit draadje is net Radio538: Nieuws, reclame, slap geouwehoer en 4 posts die zich in een willekeurige volgorde herhalen...herhalen...herhalen...reclame...herhalen...herhalen...herhalen...
  15. Helaas, op de pagina van het genoemde tooltje voor de Venture staat: Q: I loaded 2.50 on my venture, Doesn't GpsWarn support the Venture anymore? A: No, sorry! It's not possible to replace the warning text in this firmware. Jammer....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...