Spring naar bijdragen

benyvonne

Leden
 • Aantal bijdragen

  77
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

Over benyvonne

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  explorist 200 /garmin map60csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  begin 2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Nee hoor hier werkt alles ok met ziggp
 2. benyvonne

  Gps Dakota

  Op het waypoint forum staat een draadje, ik krijg de link hier niet naar toe gecopieerd
 3. Ik dacht dat je een favo mag uitdelen als je er tien hebt gevonden. De meeste caches die tegenwoordig uitkomen zijn m.i. geen favo waard dus blijven er voor mij genoeg over om uit te delen. Een tekort zal ik dus niet gauw hebben. De gegeven favo's laat ik dus gewoon staan.
 4. Een cache meerdere malen als found loggen? Mag ik die van mezelf misschien dan ook loggen??? Van mij wel
 5. Dat is correct en tevens juist
 6. benyvonne

  Nfc...

  Of er al van die caches met nfc waypoints zijn weet ik niet maar net als met de qr code als wp is het volgens mij een kwestie van tijd. De chirp is er ook gekomen al is het nog geen groot succes geworden. Voor loggen met nfc chips moet je bij munzee.com zijn die jongens zijn daar gewoon snel op in gesprongen.
 7. benyvonne

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Dus als ik het goed begrijp mag je een bepaalde gele bus cache volplakken met stickers zonder het te vragen. Ik heb er hier nog wel een paar munzee's waar ik vanaf wil.
 8. benyvonne

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Ik zou ze er af halen, jij hebt toe stemming die andere niet. Als het dan nog een multie of mistery is met dezelfde naam dan wordt het spelletje wel heel makkelijk.
 9. zo kan het ook http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/64805/Geocaching:_de_onbedoelde_effecten_.html
 10. Hallo, vriendjes worden?????????????

 11. Dit vond ik op de site: Cache Contents/Cache Inhoud Gebruik in alle gevallen je gezonde verstand. Explosieven, vuurwerk, minutie, aanstekers, messen (inclusief zakmessen en multi-tools), drugs, alcohol of elk ander niet gewenst materiaal hoort niet thuis in een GeoCache. Respecteer de wet! GeoCaching is een familie-activiteit en de inhoud van Caches moet geschikt zijn voor alle leeftijden. Als cache eigenaar ben je verantwoordelijk voor je eigen cache en dus ook voor de inhoud dus wat mij betreft eruit met dat ding of hang er zoals gezegt een rose waterpistool aan.
 12. buma stemra is toch die club die het inkomen van de artiesten vergokt op de beurs. Dan maken die paar cd's ook niet meer uit. http://www.zqcentral.com/index/news/show/4752
 13. Ik bedoel dus je moet zelf naar de plek om een foto te maken, dus je moet zelf loggen en dus niet door een ander. Dit gebeurd ook regelmatig. En inderdaad met een armlengte afstand een foto maken gaat prima, laatst ook nog een aantal keren gedaan. Prima die earthcaches maar een antwoord van de maker is wel gewenst tenzij ander vermeld.
 14. Voor sommige onder ons is een earthcache een probleem. Je moet een bewijs leveren dat je er echt bent geweest. Vaak moet je zelf op de foto met gps in je hand. Deze kun je dus niet door een ander laten loggen met een stempel of sticker. Of je moet goed kunnen fotoshoppen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...