Spring naar bijdragen

Nieuws van Geocaching HQ


Peetee

Aanbevolen berichten

Reactie van het hoofdkwartier (HQ) op COVID-19

Nu de situatie met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) zich in een snel tempo overal ter wereld ontwikkelt, zijn er binnen de geocaching-community veel vragen over de invloed ervan op het spel. Geocaching HQ zal deze pagina bijgewerkt houden met informatie zoals die beschikbaar komt. Houd voor actuele informatie ook onze socialemediakanalen in de gaten: Facebook / Twitter.

We raden geocachers nadrukkelijk aan om zich bij het plannen van activiteiten zoals geocaching aan de meest recente richtlijnen van volksgezondheidsinstanties te houden. Lees de Geocaching Blog voor tips over hoe je in deze uitdagende tijden met geocaching verbonden kunt blijven, in het bijzonder wanneer je momenteel niet naar buiten kunt. Je gezondheid en je veiligheid staan voorop!

Mega- en Giga-events

We zijn druk in overleg met organisatoren van Mega- and Giga-events, om hun events in samenwerking met ons HQ te verzetten.

Reguliere events en CITO’s

In sommige regio’s kunnen vrijwillige community-reviewers het publiceren van events opschorten en/of al gepubliceerde events uitschakelen, intrekken of archiveren, handelend op advies van gezondheidsinstanties.

We adviseren organisatoren om bij hun regionale gezondheidsinstanties advies in te winnen met betrekking tot richtlijnen voor samenkomsten. Over het algemeen laat Geocaching HQ de beslissing om een event te blijven houden over aan de event-organisatoren, en de beslissing om al dan niet deel te nemen aan de deelnemers.

Het kan teleurstellend zijn om de connecties die tijdens events zijn gemaakt te moeten missen, maar vergeet niet dat geocaching een spel is dat aan locatie is gebonden; de richtlijnen van Geocaching staan locatieloze events of virtueel loggen van events niet toe. HQ stelt het op prijs dat de community zo sterk is dat spelers virtueel contact willen blijven houden; we moedigen aan om dat op andere platforms te doen.

Zoek Signal the Frog® – Locatieloos in 2020

Nieuwe deadline: 31 december 2021

Omdat veel Mega- en Giga-events in 2020 zijn uitgesteld, hebben we de beschikbaarheid van deze speciale cache verlengd tot 31 december 2021. De cache-pagina zal worden gearchiveerd en vergrendeld tot 1 januari 2022.

Community Celebration Events

Nieuwe deadline: 31 december 2021

We willen organisatoren flexibel laten zijn in het plannen van hun Community Celebration Events, omdat dit een uniek soort event is. We hebben op die event-pagina’s aankondigingen gepost met de procedure voor het verzetten van de datums ervoor. Event-organisatoren mogen deze events tot 31 december 2021 organiseren.

Plaatsen en onderhouden van geocaches

In sommige regio’s kunnen vrijwillige community-reviewers het publiceren van nieuwe geocaches opschorten, in overeenstemming met adviezen van gezondheidsinstellingen. Meer informatie is te vinden in de Wiki Regionaal geocachingsbeleid.

Bovendien zullen reviewers extra tijd geven voor het aanpakken van onderhoudsproblemen met bestaande caches. HQ heeft automatische e-mails aan eigenaren van caches met een lage Health Score tijdelijk opgeschort.

Memory Lane

Nieuwe datums:1 juni 2020 tot 3 januari 2021

We hebben onze Memory Lane souvenir-challenge verzet van een startdatum op maandag 6 april naar maandag 1 juni. We zullen, naarmate juni dichterbij komt, de richtlijnen met betrekking tot COVID-19 blijven volgen, evenals feedback van de community. We willen een actie die zowel leuk als veilig is, dus zullen we indien nodig een en ander aanpassen.

Cache In Trash Out® (CITO) – Seizoen 1

Nieuwe datums: 1 maart – 31 augustus 2020

Cache In Trash Out® Seizoen 1 wordt verlengd tot 31 augustus 2020, zodat event-eigenaren flexibeler kunnen zijn met wanneer ze hun event kunnen houden en zodat cachers het ‘Seizoen 1’-souvenir kunnen verdienen. Seizoen 2 blijft van 1 september tot 30 november 2020.

Adventure Lab

Nieuwe deadline: 31 augustus 2021

We hebben de deadline voor bekendmaking van alle Adventure Labs verlengd tot 31 augustus 2020. HQ houdt in de komende maanden eventuele veranderingen in de gaten om te zien of verdere aanpassingen nodig zijn. Degenen met ‘Adventure Lab’-credits hoeven geen verzoek tot verlenging in te dienen.

Virtual Reward 2.0

Nieuwe deadline: 31 december 2021

De deadline voor alle niet-gepubliceerde Virtual Reward 2.0- caches ter indiening voor publicatie is verlengd tot 31 december 2020.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...