Spring naar bijdragen

activeren gearchiveerde caches


de rode ridder

Aanbevolen berichten

In mijn regio, zijn een aantal gearchiveerde caches, soms wegens verhuizing of wegens andere redenen.

Is het mogelijk deze caches opnieuw te activeren of om deze te adopteren?

Het is jammer dat er door een aantal mensen veelmoeite is gedaan om een cache destijds te plaatsen en deze nu niet meer te kunnen bezoeken.

:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Je kan de maker van de gearchiveerde cache malen om te vragen om deze over te kunnen nemen en als je geen reactie krijgt heb je alle mogelijkheden om daar dus weer een cache van te maken, maar je moet wel toestemming hebben van degene die het gebied beheerd!

 

Succes!!

 

knifemen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Volgens mij kun je een gearchiveerde cache alleen via de reviewer weer laten activeren. Neem contact op met Kruimel en dan komt het waarschijnlijk goed.

 

Dat klopt ook maar bij De Rode Ridder gaat het erom dat deze caches niet op zijn naam staan en graag nieuw leven in wilt blazen hij wilt ze dus weer activeren en moet je toch eerst de makers benaderen!

 

knifemen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Gearchiveerde caches zijn niet te adopteren. De eigenaar heeft er afstand van gedaan door ze te archiveren en daarmee de cacheplek vrij gegeven. De eigenaar van de gearchiveerde cache kan daarna niets meer met de cache of cacheplek doen dan iedere andere geocacher. De reviewer verzoeken de cache terug te halen uit het archief met de bedoeling deze te laten adopteren is niet de bedoeling en zal ook niet doorgaan.

Niets staan je in de weg om op dezelfde plek een nieuwe cache neer te leggen, ook al zou het dezelfde zijn als die er al lag (van de andere eigenaar).

 

Waarom dal al dat gedoe als het toch dezelfde cache wordt? Omdat de cache dan weer aan de eisen des tijds moet voldoen. Veel oudere caches hebben geen attributes, geen additional waypoints, of soms zelfs geen toestemming. Als er een nieuwe cache op dezelfde plek aangevraagd wordt dan wordt daar weer op gelet :thumbup:

Daarbij komt dat met de komst van een nieuwe cache ook de vinders van de oude caches in de omgeving weer de nieuwe cache kunnen zoeken, vinden en loggen. Dat kan niet als het om een geadopteerde cache gaat..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...