Spring naar bijdragen

Team RoCo

Leden
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Team RoCo geplaatst

 1. Ik ben het helemaal met Kruimeldief eens. De service van de Prof is heel goed en die euro meer vind ik niet erg. Als je een keer fout zit moet je tien kilometer omrijden kost nu 1.56 ,Waar zeur je over.
 2. Het komt iedereen wel eens voor maar dan delete je toch gewon je laatste log weer probleem op gelost. Word die ook niet mee geteld.
 3. Baci team komt uit Amsterdam Osdorp
 4. Team RoCo

  Munitiekistje

  bij de ingang van het nieuwemeer even door de bocht richting schiphol
 5. Team RoCo

  Munitiekistje

  in Badhoevedorp langs de ringvaard heefd er nog genoeg Totaal OT, maar soms kan ik er niet tegen: ringvaarT heefT Richard Je heb ook punten neukers die maken zelf nooit fouten.
 6. Team RoCo

  Munitiekistje

  --> QUOTE(Team R en B @ August 05 2007, 11:46:44 ) <{POST_SNAPBACK}> Hoi wij zijn ook op zoek naar 3 kisten en er zit in Nieuw-Vennep een dump zaak die ze verkoopt hij heet Zandvlliet. Dat is bij ons in de buurt. Maar helaas was de maat die wij wilde hebben uitverkocht. Of we moeten kijken of we samen wat kunnen bestellen? Geogroeten Team R & B in Badhoevedorp langs de ringvaard heefd er nog genoeg
 7. Het is met het programma Tom Tom best wel mogelijk om een cache te vinden met behulp van het pijltje. Ik heb zelf een acer35 met Tom Tom en op drive-in cache’s werkt het perfect, Alleen het pijltje is op 5m nauwkeurig maar dat kan ook in je voordeel werken om dat er een hoop cache’s niet zuiver zijn uit gepeild.
 8. Alle caches die de laatste week online zijn gekomen staan niet meer op de kaart “nieuw”. Die er al op stonden verdwenen ook weer na enkele weken dus de kaart is straks ook leeg. Je kan ook niet meer zien wat er in jouw buurt online is gekomen.
 9. Nieuwe cache komen ook niet meer op de kaart van nieuw.
 10. Nieuwe cache komen ook niet meer op de kaart van nieuw.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...