Spring naar bijdragen

dortmunder

Leden
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    geen
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    nog niet
  1. dortmunder

    Challenges

    Noem dat maar "je zelf ontspannen": aan een rekstok hangen en een koprol maken. -- in afwachting van een ontspannen foto --
  2. Gelukkig niet, ik fiets me suf een aanrader !
  3. Ik krijg de indruk dat die persoon de enige is met die mening: Lekker negeren, je pret niet laten verpesten door één persoon. en vooral genieten van de andere logjes.
  4. dortmunder

    Lengte Fietsroute

    de lengte van een fietsroute is denk ik erg persoonlijk. 27 kilometer is voor mij niet veel, maar voor een fietscache wel een mooi aantal, tussen de 10 en 15 wp's maakt het nog aantrekkelijk, zodat je niet elke paar honderd meter hoeft af te stappen. Wat vind je zelf gezellig om te fietsen? neem dat als uitgangspunt! 27 kilometer is ook een mooie wandelafstand!
  5. alleen al de tekst op Evince: Whoa, pardner! bleeeh jullie raden het al, ik zit nu tien minuten te wachten. Bij het stemmen heb ik bij het item als cache-eigenaar nooit in moeten invullen, waar eigenlijk "niet van toepassing" zou moeten staan...
  6. ter bevestiging: Mijn PQ mails heb ik ook nog niet ontvangen dan maar wat anders doen:
  7. Toen ik net begon met cachen kwam ik al snel in aanraking met diverse creaties van tuitje, welk een aandacht, creativiteit en enthousiasme was hier in verwerkt. Na twee of drie had ik al snel door dat ik deze allemaal moest gaan vinden, er was een moment dat ik dat ook had. Het werd pas lastig met de kanocache, hoewel ik die momenteel op mijn schaatslijstje heb staan. Helaas lees ik zojuist dat Tuitjes caches doelwit zijn geworden van (geo)vandalisme en dat hij om die reden zijn caches wil archiveren. grote JAMMER!! Ik zie het verdwijnen van deze mooi gecreëerde eindcaches als een groot verlies voor het cachen in deze omgeving!!
  8. Ik heb geen oplossing, maar ik zie de caches nog wel in Google Earth.
  9. leuke poll, wel schrikken wat mensen hieraan uitgeven. Niks lijkt me wel heel utopisch dus heb gekozen voor de optie tot €0,50 Op de fiets heb je geen last van brandstofkosten, eten en drinken doe ik normaal gesproken ook wel. Af en toe ga ik nu eens vaker met de trein om op een andere plek te cachen waar ik in het pregeo tijdperk net iets minder fietste of wandelde. Dat wandelen en fietsen deed ik in het verleden ook al en zou ik zonder cachen nu ook nog doen.
  10. Tsja, zoekend op internet naar "dat gedoe met GPS en schatzoeken" en genietend van een Alfa Dortmunder (één van Nederlands & Limburgs lekkerste biertjes) is mijn nickname en samenloop van omstandigheden geworden.
  11. ik ben gek op kaartjes, heb deze dus snel toegevoegd!
  12. Inderdaad, ik reageer op regular als een traditional, goed lezen blijft een kunst, hier en op de cachebeschrijvingen.......... excuses voor een eventuele verwarring
  13. heel flauw: thuis bij een traditional krijg je meteen de eindcoördinaten, het zal vast wel traditional heten omdat het ooit zo begonnen is, later zijn daar de tochten (multi's) op doorontwikkeld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...