Spring naar bijdragen

jonkies

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jonkies geplaatst

  1. jonkies

    Cachekaart

    Ik denk dat je niet ingelogd bent. Bij mij werkt het gewoon zolang ik ingelogd ben (dus smileys voor founds), zodra ik uitlog komt alles, ook mijn founds en mijn eigen caches als openstaande caches.
  2. jonkies

    Geoscout 2.1.2.1

    Naar aanleiding van het bericht van Spinning Ears heb ik de update gedownload en geïnstalleerd en het probleem is opgelost. Bedankt!!
  3. jonkies

    Geoscout 2.1.2.1

    Hallo allemaal, ben ik echt de enige die hier tegenaan gelopen is of ben ik ongeduldig? Groet, De Jonkies
  4. jonkies

    Geoscout 2.1.2.1

    Sinds kort heb ik de nieuwste versie van GeoScout op mijn Mio 168 staan. Hiermee kan ik net als op de vorige versies een GPX-file inlezen met een aantal caches. De hint is echter niet door aanklikken meer te decrypten bij mij. Dit is wel mogelijk als ik gewoon een 'losse' cache via het GCnummer inlees. Ik heb dan ook niet het idee dat het een instellingsfout is. Of toch wel? Wie heeft hetzelfde probleem en er wellicht een oplossing voor gevonden? Alvast bedankt voor de hulp. De Jonkies
  5. jonkies

    Cache 2x Doen

    Ik denk dat zo lang je de cache niet opnieuw als found logt, maar via een note een ruil doet, er geen haan naar kraait.
  6. Ook mij viel dit op. In Hoogvliet is een nieuwe serie van 5 oprapers en een bonus online gekomen. 3 van de 6 kwamen in een notificationmail. De anderen niet, vielen wel binnen de afstand die ik ingesteld heb.
  7. Wat mankeert er aan 6.14? Ik heb 6.14.1 in combinatie met een Garmin 60 csx en dit loste juist een aantal problemen op, zoals inlezen in Google Earth.
  8. Ik loop meestal met de Garmin 60 csx in mijn handen, met een polsbandje voor extra borging. Bij langere afstanden doe ik hem tussendoor wel eens in mijn jaszak en hoop dan dat daar geen scherpe/harde dingen in zitten die krassen op de display veroorzaken. Waar ik benieuwd naar ben is de genoemde beschermfolie. Ik heb hier naar zitten zoeken en heb deze ontdekt: http://www.kabelhuis.nl/N_frame.html?http:...+N_art_566.html Is deze ook voor mijn GPSr geschikt of hebben jullie betere ideeën? Kennen jullie deze leverancier? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...