Spring naar bijdragen

O JeE!

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door O JeE! geplaatst

  1. Haha, van dat persbericht moet ik toch wel een beetje lachen... Geo Catching: "Een man heeft de koffer naast de snelweg in de grond gestopt waar GPS coordinaten inzitten." knap werk! De schrijfkunsten van deze reporter blijken verder ook niet echt hoogdravend. 2e alinea begint met "toen dit niet het geval bleek..." Wat niet? Dat er coördinaten in het koffertje zaten? Dat iemand anders ze op moest zoeken a.d.v. gegevens? Of toch iets met explosieven die geplaatst zouden zijn? Ze moesten eens weten hoeveel van die "koffertjes met explosieven" er nog meer in NL en de rest van de wereld liggen... O JeE!
  2. O JeE!

    GPSMAP 76CSx of 60CSx???

    Er is een nieuw speeltje bijgekomen! nieuw garmin-speelgoed Heb 't ff in handen gehad, bovenbediening is wel wennen (heb zelf een 60Cs) , maar wieltje werkt erg prettig. Scherm is langer dan de 60 (6.8 X 6.3 cm) en resolutie is hoger (240 x 400 px). SD-kaartje kan gewisseld worden zonder de batterijen te hoeven verwijderen... De 300 staat voor 450 eurootjes op de site van Demmenie (moet goeikoper kunnen via andere wegen) Maakt dit de keuze moeilijker of juist makkelijker? O JeE!
  3. ik had ook geen caches in beeld bij de Google maps, maar intussen zijn ze weer terug van weggeweest...
  4. Met de tips van Reintje doet mijn aftandse PIII 550 met 512 mb Ram en FF het prima met Google Maps Ondanks dat in totaaloverzicht NL niet alles zichtbaar is, biedt Google Maps veel voordelen, dus houden zo!
  5. Bij mij is het zo dat in IE de oude kaarten verschijnen, omdat ik dat heb ingesteld, maar in Firefox komt de nieuwe Google Maps kaart automatisch tevoorschijn (en met FF werkt die inderdaad een stuk sneller). Moet ik concluderen dat de kaartinstellingen browsergerelateerd zijn? Dat is op zich wel praktisch, zo kun je snel met beide kaartsystemen naast elkaar werken... Nog wel een nadeel van de nieuwe kaart: als je terug gaat van aangeklikte cache naar kaart (in hetzelfe window), dan is 'ie meteen weer uitgezoomd naar NL totaaloverzicht. Of ik heb er nog niet lang genoeg naar gekeken en een optie om dit te voorkomen/uit te zetten over het hoofd gezien? Joren Team O JeE!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...