Spring naar bijdragen

Team MaChrAu

Leden
  • Aantal bijdragen

    104
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team MaChrAu geplaatst

  1. In principe komen de wijzigingen steeds in de volgende versie (of die daarop) Hangt er een beetje vanaf of Clyde ze meteen toevoegd.

  2. lees ''verschijven'' als verschijnen.

  3. vraagje over de updates (Nederlandse vertaling): moet ik deze downloaden en ergens in GSAK (waar?) plakken of worden deze updates steeds via GSAK-update meegenomen. Overigens zie ik in het begin een tekst ''zonder dagen'''verschijven. Zo iets van ''je hebt GSAk 248 ???? in gebruik.

    groet zoekbaars

  4. Ik heb er maar openbare bookmarklist van gemaakt. Als iemand er weer een vind, zal ik hem aanvullen.
  5. Volgens mij kun je na het invoeren van de afstand, de eenheid aanpassen. Simpel met de joystick nog een stapje opzij.
  6. Regio genoten. Veel succes bij het modden.
  7. Uhhm, ja dat klopt, ff een forum verwisseld. Als de naam aan te passen is / kan worden graag. Dat hebben de forum beheerder ff snel geregeld zeg. Binnen het uur. Complimenten voor de service
  8. Uhhm, ja dat klopt, ff een forum verwisseld. Als de naam aan te passen is / kan worden graag.
  9. Ons ze naam Team MaChrAu is ook een samenvoeging van voorletter. MArtin CHretienne Auriske Het is een herkenbare naam voor iedereen die we kennen en de achtergrond kennen.
  10. Hier in Hellevoetsluis doet hij het weer!
  11. Ik zie heel even een boodschap over Maintenance en daarna meteen een DNS error. We houden het in de gaten.
  12. Ik heb op GC.nl mijn profiel van gc.com gekoppeld. Af gelopen weekend hebben we een molen serie gereden, en na afloop alles netjes gelogd. Nu zag ik zondag al dat niet alle puntje van de kaart verdwenen waren. Ik heb het even afgewacht om te zien of het deze week zou goed komen, maar helaas. De puntjes blijven staan. Heeft iemand een idee wat ik dit moet zoeken.
  13. Leuk initiatief. Ik ga er eens mee aan de gang. Zeker voor mensen met wat slechtere ogen kan dit een goede oplossing zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...