Spring naar bijdragen

gps_floris

Leden
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door gps_floris geplaatst

 1. gps_floris

  Kaart Blijft Hangen

  Gisteren al deze optie's geprobeerd. Een kaart actief maar na ca 45 minuten was het toch weer mis. De kaart bevriest wederom. Vervolgens een andere kaart actief gemaakt (wel maar een actief) en al vrij snel ging het weer mis. Ook de optie Noord boven brengt geen soelaas. JaVaWa laat geen rare dingen zien. Vreemd dat ik dit probleem al met 3 garmins heb gehad. En dan gebruik ik ook nog de originele topo NL. Denk dat ik eens ga proberen met OSM kaarten kijken of daar verbetering door komt. Zou temperatuur een probleem kunnen zijn? Het probleem treed altijd later in de wandeling op en de GPS heb ik de gehele tijd in mijn handen.
 2. gps_floris

  Kaart Blijft Hangen

  Dank voor deze info, het blijkt volgens JaVaWa dat al mijn kaarten routeerbaar zijn. Meende dat topo kaarten dat niet waren Ga eens proberen om maar een kaart tegelijk aan te laten.
 3. gps_floris

  Kaart Blijft Hangen

  Vandaag neem ik toch maar eens de tijd om een al jaren bestaande ergernis proberen op te lossen. Bij het gebruik van de Garmin 60CSX, oregon en nu de 62ST heb ik met regelmaat last van stoppen met het navigeren. De kaart laat dan een soort bevroren stand zien. De afstand loopt dan wel nog terug maar de richting die je uitwil die bevriest zeg maar. Of laat ik het benoemen dat de kompas functie uitvalt. Een herstart laat het probleem voor een bepaalde tijd weer verdwijnen. Nu weet ik dat boven een bepaalde snelheid het kompas uitgeschakeld wordt. Maar ik heb het met gewoon wandelen (en dat gaat niet nader dan 6 KM per uur ) Firmware update's helpen niet. Gebruik niet oplaadbare batterijen. Type kaart maakt ook niet uit. ben er een beetje radeloos mee ook omdat ik het met 3 verschillende barmin's heb Groet GPS_Floris
×
×
 • Nieuwe aanmaken...