Spring naar bijdragen

Ma+R+J+A

Leden
 • Aantal bijdragen

  39
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Ma+R+J+A

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60c
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  21-2-2006
 1. Ik ontving net pas een indrukwekkende log. Niet eens een punt of komma. Nee, gewoon helemaal niets. Mijn link Zo heb ik ze nog niet gehad. Wel orgineel :no:
 2. Bekend verhaal......afgelopen weekend stonden wij tijdens een weekendje Zeeland ook met een mooie uitdraai, maar zonder opdrachten bij een multi. Gelukkig hadden we een telefoon met internet, waardoor we de cache toch konden doen.
 3. Leuk zeg!!! Nee, ik kwam wel een keer mijn cachekistje bij een andere cache tegen, die een paar maanden daarvoor van mijn eindlocatie was verdwenen.....
 4. Heb inmiddels de beschrijving gekregen. Bedankt voor het meedenken! Op gc.nl kun je via de cache kaarten wel een experimentele beschrijving bekijken. Nadat je op deze http://www.geocaching.nl/diy/BrowserPrefs.php pagina het een na onderste vinkje aangezet hebt.
 5. Zucht, zou vandaag de bruggen in Alphen a/d Rijn gaan doen. Afgesproken was dat ik 6 t/m 10 zou printen + de bonus. Nu dus maar wachten en dat duurt lang........ (Als iemand deze serie toevallig op zijn computer heeft staan dan hoor ik dat graag!)
 6. Bij het lezen over deze wedstrijd moest ik ook meteen aan deze log denken!!!! Zo'n log krijg je niet dagelijks binnen. Grappig dat hij al ingezonden is.........
 7. Jammer, deze stond in de planning om komende periode te gaan doen. Maar of we dat voor 10 mei redden????
 8. Dat doe je hier. Wauw, dat is weer een snelle reactie. Ik ga het gelijk doen.......
 9. Als ik op de link druk ,krijg ik weer het scherm dat ik moet inloggen. Maar doe ik dat dan staat linksboven dat ik al ingelogd ben. Ik kan via bovenstaande link alleen DHZ index en Browservoorkeur benaderen. Verder staat dat ik moet inloggen op het forum. Dat klopt dus niet. Ik raad je aan om even een ticket aan te maken. Dan kunnen ze het voor je uitzoeken. Zou je me kunnen vertellen hoe ik een ticket moet aanmaken? Dit heb ik nog nooit gedaan. sterker nog, Ik heb er nog nooit van gehoord In ieder geval bedankt voor het meedenken!!!!!
 10. Als ik op de link druk ,krijg ik weer het scherm dat ik moet inloggen. Maar doe ik dat dan staat linksboven dat ik al ingelogd ben. Ik kan via bovenstaande link alleen DHZ index en Browservoorkeur benaderen. Verder staat dat ik moet inloggen op het forum.
 11. Helaas, geprobeerd, maar dit lost het probleem niet op. We hebben net op een andere computer hier thuis gekeken en die heeft hetzelfde probleem. Ligt dus niet aan de computer.
 12. Ik heb het opeens sinds gisteren.....vreemd hoor.
 13. Als ik de statistieken wil bekijken van bijv. logs op datum, krijg ik telkens de volgende melding: Niet ingelogd Helaas ben je op dit moment niet ingelogd op het forum van geocaching.nl. Daardoor kun je de gekozen "aanvullende functionaliteit" niet gebruiken. Je kunt hier op het forum van geocaching.nl inloggen. Druk ik vervolgens op hier om in te loggen dan staat links boven aan de pagina dat ik gewoon ingelogd ben. Ga ik naar cachekaarten dan heb ik hetzelfde probleem. Druk ik op 'gevonden' dan krijg ik weer de melding dat ik me moet aanmelden. Druk ik op 'mijn cachepagi
 14. Ik hoorde gisteren van Aad wat er zoal allemaal vernield is. Zeer spijtig om te horen. We hebben er een aantal van Tuitje gedaan en ik moet zeggen dat we zijn cache's vaak gebruiken om mensen uit te leggen wat geocachen is en hoe orgineel het af en toe kan zijn. Helaas kunnen we de andere Tuitjes dus niet meer bezoeken. Tuitje in ieder geval bedankt voor je mooie caches en we hopen dat je in de toekomst toch weer de kriebels krijgt om wat moois te fabriceren en dat dan ook weer met ons wilt delen......
 15. Je kunt ook even een mailtje naar de eigenaar sturen en vragen wat hij van plan is.....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...