Spring naar bijdragen

hopman2

Leden
  • Aantal bijdragen

    78
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door hopman2 geplaatst

  1. hopman2

    Geocaching.com ligt plat

    MM dat klinkt ernstig, zou bijna denken dat ze gehackt zijn.
  2. Gebruik nog steeds gpxsonar, maar daar wordt niet meer aan gewerkt volgens mij. Ben er wel tevreden over, maakt gewoon gebruikt van het GPX bestand dat ik toegestuurd krijg van GC.com. BTW je bedoelt vast niet deze geoscout
  3. hopman2

    Volgorde berichten

    Nou ik begrijp je niet helemaal maar ik snap je wel Ik zie een vierkantje voor topics waarbij meerder pagina's zijn, druk ik daarop dan ga in newestpost in dat topic. Druk ik op VAN dan ga ik ook naar de nieuwste post van die persoon. Helaas dat die optie niet beschikbaar is.. Maar dit zal me inderdaad wel helpen door de posts heen te browsen. Bedankt.
  4. hopman2

    Volgorde berichten

    Ik vroeg me af of het mogelijk is om de berichten volgorde op dit forum te wijzigen. Nu krijg ik de oudste berichten eerst, maar ik zou graag de nieuwste berichten bovenaan. Oudere berichten heb ik vaak al wel gelezen vandaar. Ik heb al gezocht op het forum maar vond geen antwoorden. Ik zie het ook niet als optie bij de instellingen. Ik beheer zelf een aantal forums waardoor ik weet dat dit vaak wel mogelijk is maar niet altijd bij de standaard opties zit. Het kan ook dat ik er natuurlijk gewoon overheen kijk.
  5. Van een collega kreeg ik het volgende linkje doorgestuurd. Een meisje verteld tijdens een soort nieuws bericht over Geocaching. En gaat vervolgend in NY (volgens mij) op zoek naar een cache. Ik zag het nog niet staan op de de site dus bij deze. travelistic
  6. Dan moet je < font colour="#00ff00" > je naam < / font > van je gebruikers naam maken. .
  7. Misschien moeten we naast Geocachen gaan warchalken, of mocht dat dan net weer niet?!? WIKI pedia over warchalking Ene naar welke cache was Barny eigenlijk op zoek..
  8. hopman2

    GOOGLE EARTH

    Volgens dit bericht [nu.nl] zou het gaan om de DPO. Dat is dus ook weer opgehelderd..
  9. hopman2

    Google Earth

    Heel Nederland is nu in een hogere resolutie te zien in Google Earth. Een hele verbetering mijn inziens. Dus ook pitoreske dorpjes en bv de wadden eilanden zijn goed in detail te zien..
  10. hopman2

    GOOGLE EARTH

    Heel Nederland is nu in een hogere resolutie te zien in Google Earth. Een hele verbetering mijn inziens. Dus ook pitoreske dorpjes en bv de wadden eilanden zijn goed in detail te zien.. Heb zelf snel even bij zoutkamp gekeken.... Helaas geblurred.
  11. Hoi, Ik zag net dat het hide/seek gedeelte van Geocaching.com is geupdate.. Ziet er zo een stukkie strakker uit. Op de een of andere manier missen op de frontpage wel de leuke plaatjes.
  12. In de eerste zie in een 3 of 5 en in de tweede helemaal nix.. Maar ja IK ben kleurenblind. Levert wel eens leuke discussies op op mijn werk over oranje vlakken die rood zijn.
  13. Klinkt als een leuk plan en ook ik/wij zijn geïntresseerd. Mijn vrouw (Zweedse) begon vandaag weer over een reisje naar Zweden. In het einde van augustus, want dan zijn de scholen weer begonnen. En dan zijn de hostels een stuk rustiger. Zweden is in mijn ogen een echt hosteling land, heel veel "betaalbare" hostels. Je moet er wel van houden natuurlijk. Ik houdt deze thread iig in de gate. En ben benieuwd waar men mee komt. Overigens is het idee dat we met eigen vervoer gaan.
  14. A dat is goed om te horen..
  15. Ik dit wel vaker gezien. Heb het gevoel dat het vaak komt doordat het erg druk is op de .com server. Het lijkt er nu op dat er een server niet bereikt kan worden. Soms duurt dit een halve dag. Soms is het zo voorbij.. Hopen dat het snel voorbij is..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...