Spring naar bijdragen

herriemans

Leden
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door herriemans geplaatst

 1. oke, het begint te dagen.... groetjes terug.

 2. we stonden tegen over jullie op de camping in oostenrijk vorig jaar.

 3. we stonden tegen over jullie op de camping in oostenrijk vorig jaar.

 4. Hoi, ik zag je naam ineens tussen alle forum lezers in. De groetjes van ons allemaal.

 5. herriemans

  Teken!

  Ik ontdekte drie weken terug een teek bij mezelf tijdens het douchen. Gewoon door de week, zonder de dag ervoor in het bos gewandeld te hebben. Die zat dus in de bosjes in de wijk of is in m'n trui blijven zitten na een boswandeling en heeft toegelagen toen ik die trui een paar dagen later 's avonds weer aandeed. Afgelopen weekend zat er een rode kring om de beet. Meteen 's maandags naar de dokter en een kuur van 10 dagen meegekregen. Ook bloed laten prikken, uitslag moet ik nog krijgen. Mijn dochter had vorige week schoolkamp. Alle kinderen uit de klas hadden gedurende die 4 dagen een of meerdere teken. Ze hebben de kinderen elkaar laten controleren. Mijn dochter had er twee, waarvan ze er een niet verwijderd kregen. Die hebben ze laten zitten tot de volgende morgen :-( toen was er iemand aanwezig die meer ervaring had met het verwijderen van teken en toen is het wel gelukt. Ik zal de bijtplek de komende weken goed blijven controleren !!!
 6. De Lommelse Sahara (nu hopelijk wat groter...)
 7. herriemans

  Teken !!!!!

  @ Zitawalk, hoe kwam je dan op het idee om je te laten testen op lyme?
 8. Bij het aanmaken van een PQ kon ik altijd aangeven dat er ook een ebook bestandje van de caches gemaakt moest worden. En die kon ik dan met Mobipocket op m'n pda lezen. Klopt het dat die optie is verdwenen of mis ik wat ??
 9. Heeej welkom bij de club !! Mierle, da's zo'n 2 km bij ons vandaan. Misschien kunnen we eens iets afspreken. Onze eerste was de bakelsebossen cache aan de andere kant van Helmond. Een redelijk korte en goed te doen met een wandelwagen. Groetjes Team Herriemans
 10. Ook wij hebben Reintje nooit ontmoet, maar maken bijna dagelijks dankbaar gebruik van al het moois wat hij voor geocaching.nl heeft gemaakt. Vriendin, familie en vrienden, veel sterkte bij dit grote verlies. Team Herriemans.
 11. herriemans

  Bookmarks korte multi's

  Goed plan, maar is het misschien handig om in de lijst te vermelden welke grote stad in de buurt ligt. Een korte multi waarvoor ik 100 km moet rijden is (naar mijn mening) geen korte multi meer.
 12. Bedankt voor alle tips. Ik ga eens het een en ander uitproberen. Maar fiets optillen en rondjes draaien wordt met een peuter achterop toch erg lastig Een fietscomputer heb ik er niet op zitten, dus daar kan het niet aan liggen. En het magnetisch compas uitschakelen boven een bepaalde snelheid hebben we gisteren tijdens het fietsen al geprobeerd, dat werkt wel maar als je dan stilstaat en net een nieuwe coordinaat hebt ingevoerd heb je weer een probleem om de nieuwe richting te bepalen.
 13. We hebben al een aantal keer gemerkt dat het pijlje van m'n GPS (Garmin etrex vista) afwijkt als ik 'm op m'n fiets zet. Dit is al snel een afwijking van 90 graden. Eerst dacht ik dat dat kwam omdat ie niet horizontaal zat. Dat vandaag dus opgelost maar geen resultaat, nog steeds een afwijking. Toen bleek dus dat m'n stuur het pijltje op de een of andere manier stoort. Als ik de GPS in de buurt van het stuur houd, geeft ie al een afwijking. Wie heeft hier ook last van en wat is er aan te doen?
 14. Bedoel je met de microcache het filmkokertje aan het begin van de tocht? Die hebben we namelijk zonder problemen gevonden. De uiteindelijke cache met logboek e.d. was voor ons onvindbaar. Groet, Herriemans
 15. Van de drie caches tot nu al twee niet (meteen) kunnen vinden. De routes gaan prima, maar het einddoel kunnen we dan niet vinden tot ongenoegen van onze kids. Maar na een kwartier zoeken geven we het dan maar op. Ook omdat we ons niet prettig voelen als we in een stukje bos (ongerepte natuur) aan het rommelen zijn. Zijn wij de enige met dit gevoel? Of is het gewoon een kwestie van stug doorzoeken of beter research plegen op het internet? Zo liep het vandaag mis bij het 'verliefd laantje'. Weet iemand of dit een moeilijk verstopte cache is of kijken wij er gewoon overheen? Groeten Team Herriemans.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...