Spring naar bijdragen

Arnootje

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    ppc
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1 jaar
  1. Arnootje

    gps opsporen

    Kijk hier is een goed voorbeeld om in een auto in te laten bouwen http://www.rssafetysystems.nl/index.php?l=2&b=18
  2. Ik ben ook net begonnen. Zoals velen tegewoordig was ik ook al in het bezit van PDA en GPS ontvanger. Het is dan logisch deze te gebruiken om te kijken of je het cachen leuk blijft vinden. Het is inderdaad wel uitkijken met deze gevoelige apparatuur in het veld. Ik zat bij het cachen zo op mijn PDA te kijken, dat ik de greppel niet zag. je hebt dan dure en gevoelige dingen in je hand. Die hield ik dus hoog, waardoor ik mijn handen niet kon gebruiken om mijn val te breken (auw). Ik gebruik twee programmas op mijn PDA. Als eerste gebruik ik oziexplorer omdat ik het volgen van wegen en routes op kaarten echt leuk vind. Dit programma kan heel veel, maar kost veel tijd om het te leren. Het volgen van de pijl doe ik het liefst met GPS Tuner. Dit programma is veel gebruiksvriendelijker dan Ozie. Het vraagt echter een snelle PDA. Het kan ook een gemiddelde bereken waardoor de plaatsbepaling wat nauwkeurig zou moeten worden. Voor kaarten vind ik het wat minder geschikt.
  3. Arnootje

    DE Aroma Rood

    De Welkoop verkoopt van die vaatjes ter grootte van ongeveer 3 liter. Niet veel goedkoper maar wat handiger te verstoppen.
  4. hmm hoelang zal het duren voor GPS echt commercieel zal worden? We zijn er met z,n allen nu aardig aan gewend. Zonder kunnen de meesten niet meer. Een soort abbonnement op GPS lijkt me waarschijnlijk voor de toekomst. Internet was op het begin ook zo goed als gratis. Nu betalen we 'zonder problemen' 30 euro per maand. Al deze ontwikkelingen moeten op den duur toch betaald worden door de burger.
  5. misschien werkt dit programma makkelijker ??? freeware. http://www.gpsbabel.org/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...