Spring naar bijdragen

manjt

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over manjt

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 07/15/1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin 60csx en iphone

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Rijen
 1. manjt

  Het blijft uitkijken met loslopend vee!

  Hier dreigen de schotse hooglanders te gaan verdwijnen door het gedrag van bezoekers van het bos: https://www.bndestem.nl/breda/schotse-hooglanders-zijn-geen-attractie-waar-je-op-kan-zitten-het-is-hier-geen-kinderboerderij~a20d1cdb2/
 2. manjt

  Multicache Maken.

  Een van de leukste dingen van het uitzetten van mijn Kunstroute caches was het gesprek met de boswachter. Een enthousiaste dame die het leuk vond dat door mijn cache er meer mensen in het bos zouden komen. Door het gesprek met haar bleek er veel meer mogelijk dan ik in eerste instantie gedacht had en heb ik ook nog het een en ander geleerd. Conclusie: Toestemming vragen kan ook een leuke ervaring zijn. Tc haha, dat heb je met "vleermuiskelders" wel voor elkaar gekregen. Ik ben daar wel een paar keer geweest voordat ik dat potje vond
 3. manjt

  Geocachers Gezocht

  Aha Barny, dank voor je verklaring. We hebben al een paar mooie plekjes gezien inderdaad en hopen er nog veel meer te zien.
 4. manjt

  Geocachers Gezocht

  he jammer, weer een mysterie dat niet opgelost is
 5. manjt

  Geocachers Gezocht

  Zeg, om even helemaal te worden. Waarom is Barny met 3744 berichten een Forum Newbee en de kikkers met 1868 een Intensieve poster?
 6. manjt

  Onzorgvuldig

  Tender Loving Care
 7. manjt

  Coordinaten Invullen Via Telefoon

  Je kan bij een groene cache een alternatief waypoint invoeren. Daar voer je dan die coordinaten in en dan kan je gaan zoeken. Daarna log je hem op de PC. Ik maakte toen ook veel gebruik van de app L4C. (c:geo kon niet ivm iphone) Wij hebben gelukkig vrij snel voor een leuk bedragje een tweedehands GPS van iemand kunnen overnemen. Dat is toch veel fijner (en nauwkeuriger)
×