Spring naar bijdragen

manjt

Leden
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over manjt

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 15-07-1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin 60csx en iphone

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Rijen

Recente profielbezoeken

778 profielweergaven
 1. Ze blijven wel in je totaal aantal vondsten staan maar je ziet ze niet meer op de kaart. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 2. Meters en graden. Dan moet je projecteren en dat kan makkelijk via bijv de geocachingtoolbox Manjt
 3. Hier dreigen de schotse hooglanders te gaan verdwijnen door het gedrag van bezoekers van het bos: https://www.bndestem.nl/breda/schotse-hooglanders-zijn-geen-attractie-waar-je-op-kan-zitten-het-is-hier-geen-kinderboerderij~a20d1cdb2/
 4. manjt

  Multicache Maken.

  Een van de leukste dingen van het uitzetten van mijn Kunstroute caches was het gesprek met de boswachter. Een enthousiaste dame die het leuk vond dat door mijn cache er meer mensen in het bos zouden komen. Door het gesprek met haar bleek er veel meer mogelijk dan ik in eerste instantie gedacht had en heb ik ook nog het een en ander geleerd. Conclusie: Toestemming vragen kan ook een leuke ervaring zijn. Tc haha, dat heb je met "vleermuiskelders" wel voor elkaar gekregen. Ik ben daar wel een paar keer geweest voordat ik dat potje vond
 5. Nou, het wordt vanavond gewoon kijken naar ons Nederlands Elftal hoor. Cachen doe ik liever op plaatsen waar minder mensen zijn. (eigenlijk geen andere mensen, muv diegene die met mij mee wil gaan cachen, meestal dus alleen mijn wederhelft. De kinderen spelen liever andere spelletjes...Fifa en zo)
 6. Als het vanavond maar droog is anders worden we nat bij deze cache: https://coord.info/GC46BE8 Ik weet alleen niet of we hem gaan loggen in die drukte. (ik zie de rollende ogen van mijn man nu al )
 7. Aha Barny, dank voor je verklaring. We hebben al een paar mooie plekjes gezien inderdaad en hopen er nog veel meer te zien.
 8. he jammer, weer een mysterie dat niet opgelost is
 9. Zeg, om even helemaal te worden. Waarom is Barny met 3744 berichten een Forum Newbee en de kikkers met 1868 een Intensieve poster?
 10. manjt

  Onzorgvuldig

  Tender Loving Care
 11. Je kan bij een groene cache een alternatief waypoint invoeren. Daar voer je dan die coordinaten in en dan kan je gaan zoeken. Daarna log je hem op de PC. Ik maakte toen ook veel gebruik van de app L4C. (c:geo kon niet ivm iphone) Wij hebben gelukkig vrij snel voor een leuk bedragje een tweedehands GPS van iemand kunnen overnemen. Dat is toch veel fijner (en nauwkeuriger)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...