Spring naar bijdragen

sterjamie

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over sterjamie

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Iphone6

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. aahh oke, oke nu snap ik het wilde de eigenaar niet lastig vallen en dacht dat het op een formum makkerlijker zou zijn om de techniek te leren zeg maar. Ik zal jullie niet meer lastig vallen.....maar ik ga hem wel vinden ? bedankt voor jullie hulp ben zeker al een stuk wijzer geworden de wereld van coordinaten.
 2. Volgens mij is een forum om vragen te stellen toch? Mocht ik je irriteren met mijn vragen reageer dan niet, dit is niet verplicht. Ik ben blij met de mensen die mij wel willen helpen. Ik vraag niet om complete WP points, Ik vraag ook niet waar de cache ligt of waar ik die moet zoeken. Ik krijg cijfers en vraag alleen hoe ik dit kan berekenen naar coordinaten die ik kan gebruiken. Ik herken de soorten coordinaten nog niet en dit had bij elke cache kunnen zijn. Ik wil het gewoon graag leren zodat ik in de toekomst meer caches kan vinden.
 3. @Peetee het is gelukt ?? Super bedankt! Durf het bijna niet te vragen maar zit weer vast. Nu deze nummers zonder beschrijving waarvan ik dacht dat het een x en y coordinaat was. Niet het geval komt niet in de buurt uit. Kan er wederom geen logica van maken. 0x4x2xx x7x5x62 iemand een idee ??
 4. Fijn dat jullie mee denken. Ik ben aan deze multi begonnen omdat hij lekker dichtbij is maar idd over het hoofd gezien dat het een 4sterren multi is.....oeps maar zo nieuwschierig als ik ben en tikkeltje eigenwijs ben ik toch begonnen. Vind het super leuk maar ik mis idd heel veel ervaring ik dacht dat er maar een soort coordinaat was en had niet verwacht dat er zoveel mogelijkheden en puzzels waren om hier te komen. Ik heb nu al heel veel geleerd wat SUPER! is want dat kan ik vast goed gebruiken om andere cache's te vinden. Dit is een super leuke hobby en je ziet nog eens wat, en het helpt mij om meer te bewegen... Iedereen heeft dit toch ook een keer moeten leren? Dus bedankt voor het mee denken en ga met de tip van peetee verder... Het wp ervoor was een omschrijving van het aantal meters lopen dus denk dat ik idd het deel aanvul met de begin coordinaten. De code die ik heb stond op een alluminium plaatje verder geen beschrijving etc. Vandaar mijn vraag..... Ik benoem expres de multi niet omdat ik het niet voor andere wil verklappen. Ik wil graag leren welke puzzels er allemaal zijn om tot een coordinaat te komen die ik kan invoeren in mijn app. Bij de code miste ik een hoop en wist dus niet of ik het moest aanvullen met nullen of dat ik deze ook moest converteren etc. Ik had vroeger miss toch op scouting moeten gaan PS is hier geen beginners SOS lijst van welke coordinaten er zijn en de (puzzels) die daarbij horen? Als jullie begrijpen wat ik bedoel? Op www.meelhopper.nl heb ik al het een en ander gevonden aan rekenpuzzels etc. Het zou makkelijk zijn als er een overzicht is van hoe mensen die multicaches maken de coordinaten als puzzels kunnen geven en hoe je die dan kan berekenen. Als jullie snappen wat ik bedoel. In ieder geval heel erg bedankt...
 5. Mmm hij geeft idd een coordintaat maar die best wat uit de route dus ik weet niet zeker of dit dan juist berekend is. Kan iemand de Tip van Peetee bevestigen dat dit correct is. N273 E234
 6. Ohh dat zou ook nog eens kunnen ja ff proberen
 7. Weet ik dus niet. Heb nu N en E die heb ik nog niet gehad ?
 8. Bedoel je de x en de y coordinaten? Of die van de meters en graden? Ik weet niet waar de N en de E voor staat. Lastig dit maar wil het graag leren.
 9. Oke de volgende uitdaging. Heb nu code N273 E234. de hele toolbox uitgeprobeerd maar krijg er geen coordinaten uit. Hoe ga ik dit oplossen?
 10. @Helmine Super bedankt hier heb ik idd al een hoop kunnen afhalen. Vandaag weer verder opzoek ?
 11. Ha ha nee wel WP 2 gevonden dankzij de tip hierboven, daarna kreeg ik coordinaten met een X= en Y= ........nondepie hoe doe ik dat dan weer........weer uitvogelen uiteindelijk ook gelukt. nu tot WP3 en WP4 nog niet gevonden. Gelukkig is het bij mij zowat om de hoek dus morgen weer verder zoeken. Je leert wel meteen veel zo....
 12. Oke top! ik ga het proberen dank je wel
 13. Iemand die mij kan helpen wil graag verder.......
 14. Ik heb inmiddels dit gevonden maar hij berekend zo niks. Wat moet ik op de lege regel zetten en hoe kom ik dan aan dat coordinaat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...