Spring naar bijdragen

cibrinocom

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door cibrinocom geplaatst

  1. Hier ook weer mailtjes van Geocaching in de mailbox
  2. Met het nieuwe primaire mailadres is het probleem van de vraagtekens opgelost. Echter een pocket query komt nog niet binnen op de mail.
  3. Het primaire mailadres staat nog op bevestigd, daar had ik ook al naar gekeken.
  4. Hier sinds gisterenmiddag al troubles... Krijg geen mail meer binnen en ook mijn pocketquery moet nog via de mail binnenkomen. De vraagtekens is me vanmiddag pas opgevallen.
  5. We zijn weer een paar weken verder en ik heb vorige week een nieuwe GPS gekocht. Ondanks dat het prijsverschil aanzienlijk was, ben ik toch voor de oregon 650 gegaan. Nu al een paar keer mee op stap genomen en we zijn zeer tevreden over het gebruiksgemak. Na een paar keer gebruik weet mijn dochter mij al precies te vertellen hoe het ding werkt
  6. cibrinocom

    Garmin Dakota 20 (Jaar Oud)

    Ik heb wel interesse!
  7. Ik heb idd de oude gele. Om mee te beginnen is ie prima, maar ik wil wat meer gaan cachen en het hoeft allemaal niet zo heel technisch te zijn. Echter in een klein park hier in mijn dorp raakt ie onder een stel bomen 'de weg al kwijt', laat staan in het bos en dat zorgt dan ook voor de nodige frustraties tijdens het zoeken naar de caches. Wat ik zoek is iig een touch screen en gebruiksgemak. Een kaart van de benelux en duitsland zou al voldoende zijn. Daarnaast zou het denk ik handig zijn als er waypoints gedownload kunnen worden. Hier heb ik echter nog geen ervaring mee, maar zou iig een stuk makkelijker zijn dan alles handmatig elke keer met knoppen in te moeten voeren.
  8. Ik gebruik nu de Garmin GPS 60 navigator, omdat deze te koop stond voor een lage prijs op MP. Echter vind deze niet fijn om mee te cachen. Inmiddels ben ik dab ook op zoek naar een (andere) GPS en mijn oog was al gevallen op de Dakota 20, vooral vanwege de relatief lage prijs. Alleen lees ik bij reviews ook over problemen met kaarten. Wat is jullie ervaring met de Dakota 20?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...