Spring naar bijdragen

jantje0497

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over jantje0497

 • Rang
  Forum Newby
 1. Tot voor kort had ik UPC. Zo ongeveer sinds Ziggo " de baas " is heb ik problemen met de Geo site. Geen doorkomen aan, tureluurs wordt ik ervan vooral omdat ik gewend was om elke avond ca. 1,5 tot 2 uur uur op deze site te werken. Ik overweeg een andere provider want deze hobby en dan vooral het thuis voorbereiden is voor mij een belangrijke tijdsbesteding.
 2. Ook ik ben ex-UPC- en nu dus Ziggo-klant en woon in De Kempen onder Eindhoven. Of het daaraan ligt weet ik niet maar al geruime tijd kan ik overdag zonder probleem en snel inloggen maar vanaf het eind van de middag is er nog nauwelijks een doorkomen aan. 's Avonds is het helemaal niet meer te doen terwijl alle andere sites die ik bezoek normaal toegankelijk zijn en blijven. Ik ga dus toch maar een klacht bij Ziggo indienen.
 3. Afgelopen week een paar GC-routes gelopen. Daarbij ook door het gras gebanjerd en in het bos beland. Resultaat 2 teken. Wees gewaarschuwd !
 4. Ik heb de GS-Intro versie . Die is waarschijnlijk minder uitgebreid dan de betaalde. Ik kan in de intro versie in ieder geval niet de door U genoermde opties vinden. Geen ramp, ik ga voorlopig even zo door en als de caching-behoefte doorzet dan zie ik wel of ik alsnog de betaalde versie neem en/of misschien een (2e hands)GPS. In ieder geval dank voor de reaktie.
 5. Hallo Brouwertjes Ik heb Geocaching Intro van Groundspeak Inc. ge-installeerd. Kan GeoMT ook installeren en zien wat ik ermee kan.
 6. Sinds een kleine maand " doe " ik aan Geo-caching, een beginner dus. Toch al mijn reaktie. Ik raak al enigszins verslaafd, dus zal er binnenkort wel een GPS komen want tot nu toe doe ik het met de relatief eenvoudige LG P970 smartphone waarop ik een Geocaching app heb ge-installeerd. Tot mijn verbazing zit ik, onder normale omstandigheden, mede m.b.v. het bij deze app geinstalleerde kompas zelden meer dan 'n enkele meters bezijden de cache, soms zelfs er bovenop. Nadelen, althans van mijn smartphone : . batterij heeft 't na 'n uurtje of anderhalf wel gehad . tijdens het cachen co-ordinaten invoeren of projecties uitvoeren gaat niet (althans ik weet niet hoe) . afstanden berekenen, ik zou niet weten hoe dat te doen. Voordeel . internet bij de hand Met het nodige voorwerk op de laptop, google, geocaching-toolbox, etc. heb ik toch al enkele complexere mysteries en multi's tot een goed einde weten te brengen alhoewel ik er soms voor naar GZ terug moest. Mijn voorzichtige conclusie : een smartphone kan niet alles en een GPS waarschijnlijk ook niet. Misschien vormen ze samen, in welke samenstelling dan ook, wel een ideaal huwelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...