Spring naar bijdragen

Pingui

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Pingui geplaatst

  1. Mischien doe ik iets niet goed, maar ook mij lukt het helaas niet mijn foto's op het caroussel te krijgen. Eerst geprobeerd met een link naar de eigen website, maar dat ging niet. Nu gewijzigd met linken naar foto's bij de logs, maar ook dit gaat op een of andere manier niet goed. Bij het erop zetten van de foto's tot en met opslaan gaat het goed, maar als ik nu weer terug ga, zie ik wel linksboven een link dat er iets zou moeten staan, maar als ik dan de eigenschappen open, staat er 'niet beschikbaar' ....?
  2. Een surprise event ? Dan zijn wij weer van de partij
  3. Kort maar krachtig: Ik vind het een leuke nieuwe funtionaliteit Thanks ! en al het commentaar en gezeur erover; tja, we blijven hollanders en moeten toch wat te zeuren hebben en ik heb in ieder geval mijn waardering laten blijken door die caches die er voor mij écht uitsprongen een D'Or toe te kennen, als complimentje naar de makers !
  4. Kom in diverse logs de kreet '4x4-schoenen' tegen, handig op ruig terrein ....
  5. Wij zijn gisteren ook geweest om er over me te kunnen praten (anders heb je volgens mij geen recht van spreken). Op zich niet echt blij met alle aandacht: voor je het weet kom je overal hordes cachers tegen en krijgt niemand meer toestemming om een cache te leggen ...? Wat ik ook wel een beetje jammer vindt is dat de route niet echt erg mooi is en zo de kans wordt gemist om wat mij betreft de ware aard van cachen 'Het anderen laten meegenieten van bijzondere plekken' niet goed tot zijn recht komt. Heb de eerste uitzending niet gezien, maar ik hoop dat de komende er goed op staat. Succes in ieder geval Pipo en Mameloe !
  6. Pingui

    zendamateurs en geocaching

    Bij deze dan mijn reaktie, Nickname geocachen Team Pingui. Call: PA4F (ex PA3FYV) Zendamateur sinds 1988 QTH: Rotterdam 73, Frans (en Anneke)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...