Spring naar bijdragen

speurkneus

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over speurkneus

 • Rang
  Forum Newby
 1. speurkneus

  Spookloggers .....

  ik heb laatst in mijn 1-tje op een dag 25 caches gezocht en gelogd(ben er niet trots op)....maar toen was de lol er wel vanaf, dat doe ik nooit meer. hoe leuk is het dan nog na 65 caches ? geocaching is, lijkt mij voor de ontspanning, als je dan 65 caches op 1 dag doet ben je nog drukker en heb je meer stress dan dat je voor je werkgever aan de gang bent. zeker als je er dan ook nog een paar multi's tussen hebt zitten met een aantal wp's daarnaast is lijkt het mij ook niet leuk om copy-paste logjes te krijgen, daar heb je als Co'er niet je best voor gedaan, en hoeveel moeite is het om er even een leuke draai aan te geven. en de co'er te bedanken voor de moeite die hij/zij in de cache heeft gestopt. groetjes!
 2. speurkneus

  Broncode.

  je kan op de betreffende site ook een mep geven op je F12 knop ;-) komt je broncode vanzelf tevoorschijn.
 3. speurkneus

  Tip Voor De Reviewers

  hahaha Quote vd Maand award gaat naar MartijnMartine! ,hoop ik. snachts dan slaap ik , dan ga ik cachen..al lijkt het me spannender dan overdag.
 4. @Barny, ik vind je reactie een beetje overtrokken, ik kan een heel veld vol typen en probeer er wel wat van te maken, meestal maak ik in het veld een kleine notitie en vul hem verder thuis aan... afgelopen week heb ik een stuk langs een dijk gelopen en 7 cache's van de zelfde eigenaar gelogd moet ik dan bij iedere cache een heel verhaal gaan typen terwijl de caches maar 500mtr uit elkaar liggen ?en 7 keer het zelfde verhaal heeft toch ook niemand wat aan. daarnaast probeer ik het spel voor de betrokken partijen leuk te houden dus om mij nu maar direct neer te zetten als degene die altijd de zogenaamde "tftc" beledigingen uit...? groet Speurkneus!
 5. nu zou je direct antwoord terug verwachten van de TS....
 6. ik heb ook nog niet zoveel ervaring, maar als ik een cache heb gelogd in mijn gps dan moet ik alsnog op internet de log maken bij gc.com (meestal doe ik dat al in het veld met mijn smartphone) en dat je na een uur nog geen reactie hebt...dat kan he, mensen zijn bezige bijen en hebben vaak veel meer te doen dan je denkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...