Spring naar bijdragen

Dofferson

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Dakota 20
  1. Ik loop nog niet zolang mee in het gecaching gebeuren maar heb inmiddels wel een voorkeur: Een mooie multi of mystery zonder zware wiskundige formules (beetje denken is ok maar zodra de cosinussen je om de oren vliegen dan haak ik af) met een wandeling van ongeveer 2 uur door natuur gebied en dan op een rustige achteraf plek de cache vinden zonder dat je je druk hoeft te maken of je wel of niet door voorbij gangers gezien wordt. En wat betreft cache, graag eentje die goed verzorgt is, inhoud is niet zo belangrijk als het maar droog is. Liever een droge, lege (op logboek na natuurlijk), cache die met zorg verstopt is dan een kistje gevuld met natte voetbalkaartjes, wuppies en andere supermarkt goodies samen met een doorweekt logboek dat ergens achter de eerste de beste boom onder een stapeltje takken gedropt is.
  2. Ik hou mijn Dakota 20 gewoon in de hand en als ik mijn handen vrij wil hebben of wanneer ik hem een poos niet gebruik dan klip ik hem met de carabiner haak aan de schouderband van mijn rugzak. Als ik in meer bewoond gebied loop dan stop ik hem in mijn jaszak.
  3. Ik ga er wel vanuit dat hij zoek raakt, ik hoop dat de kaartjes dit moment zo lang mogelijk uitstelt :-)
  4. Ik heb gemerkt dat deze beschrijvingen vaak zoek raken en de trackable zonder deze informatie reist. Ik heb daarom twee kleine geplactificeerde kaartjes (één kaartje in het nederlands en een de ander in het engels) aan de trackable, een geocoin in mijn geval, vastgemaakt. Op deze kaartjes heb ik op een kant de doel van de trackable en een "dit is geen tradable" boodschap geplaatst en aan de andere kant een uitnodiging om de coin wel mee te nemen als ze dit correct afhandelen inclusief een link naar de FAQ op de geocaching website. Ik moet de coin nog loslaten in het wild, hopelijk helpen de kaartjes :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...