Spring naar bijdragen

Emmynem

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Emmynem

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 27-01-1985

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex 10

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Wageningen
 1. Ik voel me niet geroepen dezelfde 'puzzel' zo vaak te loggen. Ben benieuwd wat er morgen met die caches gaat gebeuren. Enne ik denk dat de loggers nog in het proces zaten Is natuurlijk erg veel werk om alle caches langs te gaan en te loggen met een origineel verhaaltje
 2. Hehehe Egypte was een half uurtje terug nog ongevonden Vind het wel een grappig grapje. Zag al dat er een boel mensen zijn die ze echt allemaal loggen
 3. Als je de tekst gewoon even overtikt, kom je er wel. De link die geplaatst is, is inderdaad aan facebook gelinkt
 4. Emmynem

  Fotorolkokertjes

  Hear hear Twin Peaks. Ik ben het helemaal met je eens. Ik kan uit evenveel plezier beleven aan een nano dan aan een ammo-box. De route die je aflegt is meer mijn ding en als de nano bij een mooie lokatie ligt word ik daar ook blij van. Tuurlijk is het leuk om ergens iets te vinden en iets achter te kunnen laten, maar als dat alleen mijn naam is, ben ik ook tevreden. Voor de topic-starter: ik heb ook geen fotorolletjes voor je. Maar zie steeds meer andere kleine alternatieven.
 5. Yep dat kan wel, maar de caches zijn in het archief geplaats en dus niet meer te loggen. Is op zich geen ramp, op een enkele cache na.
 6. Grootste gedeelte is wel al verdwenen. Helaas. Doe ik wat ik kan gewoon over.
 7. Ik heb in een ver grijs verleden al eens een tijdje gecachet. Daar heb ik ook een aantal caches gevonden waarvan er een aantal niet bestaan. Is het mogelijk om de gevonden caches van dat oude account over te hevelen naar mijn huidige account? (Ik zie een geschikter plekje, maar kan het topic niet meer verwijderen of verplaatsen... Sorry daarvoor)
 8. Emmynem

  Cachen In De Sneeuw

  Cachen in de sneeuw kan best en is naar mijn mening erg leuk. Een mooie wandeling door een natuurgebied is me goed bevallen vandaag. Ik heb een start gemaakt met het derde deel van een serie multi's. De puzzel ter plekke oplossen voor het 2e WP was me iets te koud, dus ik ben lekker gaan rondbanjeren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...