Spring naar bijdragen

Noorman

Leden
  • Aantal bijdragen

    70
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Noorman geplaatst

  1. Wij hoorden het van een kennis. Ik ben meteen naar de pomp gereden om een Telegraaf te kopen. Heel mooi Willii en van harte! Team Noorman (Andre, Rosalie en Sofiane)
  2. Noorman

    caches

    Misschien is het wel gemeente Brummen?
  3. Noorman

    gps 60 cs

    Misschien wat minder hard fietsen.
  4. Meneer van Dale is toch niet meer geldig?? De neiuwe regel is: Eerst vermenigvuldigen of delen dan optellen of aftrekken.
  5. Noorman

    Hoeveel caches?

    04-10-2005 15:00 2272 caches in Nederland. Actief, dus enabled: 2017 Inactief, dus disabled: 255 <{POST_SNAPBACK}> Kiek, dat bint de bericht'n! Zo had ik het willen zien... Thx!
  6. Noorman

    Hoeveel caches?

    Pfff...dat heb ik dus niet gedaan, maar nu heb ik inderdaad wel een idee over het aantal. Eerlijk gezegd had ik het gevoel dat er veel meer zouden zijn. In ieder geval heb ik nog wat te doen de komende jaren.
  7. Noorman

    Hoeveel caches?

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel caches er in Nederland verstopt liggen. Kan ik dat ook ergens vinden? (Ik bedoel dus op geocaching.com geregistreerde caches)
  8. Dat heb ie helemaal goed!
  9. Mij veel te veel werk om alle sites bij langs te gaan, ik blijf dus ook lekker bij geocaching.nl/com!
  10. Wij lopen eigenlijk altijd in een korte broek, straks wordt het weer wat kouder, dus dan zullen we vast een lange broek dragen. Maar ik loop dus niet op blote voeten, en heb wel teken rond mijn enkels, dus onder de sokken. De lengte zal weinig uitmaken denk ik, want Rosalie is net zo lang als mij. Dus tja, het zal dan toch wel met lichaamsgeur te maken hebben...het begint in ieder geval wel op te vallen dat ik intussen wel 100 teken heb gehad, en Rosalie en Sofiane nog geen een!! Het zijn trouwens wel de hele kleine soort die niet meteen opvallen.
  11. Volgens mij hebben ze ook zin in een bepaald persoon, misschien een geur ofzo. Wij lopen altijd met zijn drieen, alleen ik heb last van teken. Rosalie en Sofiane hebben daarentegen nooit last van teken. Ik heb ze onder de sokken, ter hoogte van de enkels, onder het horlogebandje, op mijn buik en vooral mijn benen. Hebben ze alleen maar trek in bepaalde personen of heb ik gewoon pech?
  12. Die zijn denk ik vrij snel uitverkocht!
  13. Noorman

    RSS

    Ik gebruik het wel bij Firefox en ik heb (nog) geen klachten, maar misschien is dit ook omdat ik niet anders weet. Edit: Klik op RSS icoon en voeg deze toe aan live bladwijzer of als live bookmark. Je kunt de rss feeds ook op de werkbalk zetten in Firefox. Ga naar Beeld - Werkbalken - Aanpassen, klik op Bladwijzers of sleep deze naar de werkbalk, klik op Klaar. Ga dan weer naar Beeld - Zijbalk - Bladwijzers en sleep de live bladwijzers naar het deel boven de streep (bladwijzerwerkbalkmap (pffff)). Daarna kun je het afsluiten dmv kruisje en dan zijn de bladwijzers als uitklapmenu in de werkbalk te vinden. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben!
  14. Noorman

    Trammelant

    Tja, op zich kan dat best handig zijn toch? Als je bijvoorbeeld alle caches van een plaatser op de kaart wilt zien om te kijken waar ze allemaal liggen, en hoe ver ze uit elkaar liggen etc. Sommige hebben zoveel geplaatst dat het best een kaartje waard is. Anders moet je ze allemaal bij langs om te kijken waar ze liggen, en nu heb je in een keer een mooi overzicht.
  15. Noorman gebruikt een Recta DS50, en die werkt ook perfect hoor...
  16. Noorman

    teams

    Bij Havelte rechtsaf...
  17. Noorman

    teams

    En Noorman komt uit Dwingeloo! Tenzij je iemand zoekt die nog dichterbij woont.
  18. Vandaag ook twee caches gedaan, ze liggen 100 meter uit elkaar, maar goed, deze hoor je eigenlijk ook na elkaar te lopen. Op de kaart lijkt het dan ook alsof ze haast op elkaar liggen.
  19. En anders zorg je gewoon dat je de bovenop gelegen caches het eerst vindt, dan zie je daarna de andere wel liggen.
  20. Noorman

    track

    Misschien de eerste opslaan en dan de andere toevoegen?? Anders kijk je even in je manual...
  21. Noorman

    Topografische kaarten

    Nou ja, ik ga her en der eens rondkijken wat er allemaal is. Dan vind ik vast wel een mooie. Jullie allemaal heel erg bedankt! Noorman
  22. Noorman

    Topografische kaarten

    Dat is ook een idee, nou mochten ze dit lezen dan hoor ik het graag!
  23. Noorman

    Topografische kaarten

    Ja, die ken ik inderdaad. Daarmee wil ik ook het een en ander uitproberen. Daarom was ik dus op zoek naar een geschikte kaart...
  24. Noorman

    Topografische kaarten

    Tja, ik had al zo'n vermoeden dat ik naar de ANWB moest gaan. Ik zal daar dan toch maar eens een kijkje gaan nemen. Als zo'n kaart duur is dan heb ik gewoon pech, ik wil gewoon graag zo'n kaart hebben. Hoe moet je anders een beetje op oefening met je kompas???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...