Jump to content

vrolijk

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutraal

About vrolijk

 • Rank
  Forum Newby
 1. Thanks Prof. Maar van welk eikpunt moet je dan uitgaan? Ik dacht dat dat zeeniveau was. Of verschilt dat per instelling? Ik woon in gelderland en mijn instelling is WGS84. En de hoogte die hij hier N52.03.742 E006.05.742 varieerd van 5 tot 30 meter. Ben van plan met de vakantie naar noorwegen te gaan, het zou leuk zijn om ook de hoogtes een beetje te loggen. Is het misschien verstandig dan een andere instelling te kiezen? mvg Ko. :hehe:
 2. Weet iemand hoe de hoogtemeter van de gps v werkt? Ik kan er af en toe geen hoogte van krijgen. Moet je een hoogte ingeven, of ziet hij die zelf. Af en toe lijkt hij net een jojo. Of doe ik iets verkeerd? :alien: :alien: :alien:
 3. Wally Bedankt voor de reactie. Hoop dat er gauw een Ned. vertaling komt. mvg Ko. :alien:
 4. Zoals misschien al begrepen ben ik de trotse bezitter van een Garmin GPS V. Daar zit een mooi boekje bij met het hoe alles is in te stellen en dat alles ook nog in het nederlands. Toch mis ik nog het een en ander. Bijvoorbeeld hoe kan ik op mijn GPS zien hoeveel waypoints ik nog over heb. Er kunnen er 500 in dus als je halverwegen bent is het ondoenlijk om ze nog handmatig te tellen. En nog zo iets, het opslaan van tracks hij geeft alleen wat procenten aan maar dat zegt me niet zoveel. Ik wil weten hoe lang mij maximale traject kan zijn. En de veldeninstellingen, hoe die veranderd kunnen worden weet ik wel. Maar wat betekenen ze allemaal. De vraag lijkt me duidelijk wie heeft al wat meer ervaring met het gps v je. Ennnnnnn zou je die kennis willen delen, of misschien de plaats waar die kennis te scoren is. mvg ko. :alien:
 5. Bedankt Krix. Het is me duidelijk. mvg Ko.
 6. Er is al een Ned.schermvertaler voor de GPS V. Kan je downloaden bij garmin.com. Maar is er ook een nederlandse vertaler voor MapSourse? Ik heb hem nog niet kunnen vinden. www. mvg ko. :alien:
 7. Ik heb MapSourse maar het is de engelse versie. Is er ergens een update naar nederlands. Heb overal gezocht en kan hem niet vinden. Wie Weet Waar bvd Ko. :alien:
 8. Wij gaan naar Noorwegen en willen 3 caches plaatsen. Ik weet dat het moeilijk in de gaten te houden is, maar we gaan om het jaar dus het wordt dan maar een lange termijn controle. Ik ben van plan ze zo te plaatsen, dat per ongeluk vinden practische is uitgesloten. Nou ja mijn email erbij en dan moet het toch lukken. En daarbij het spreekwoord zegt het gaat om het meedoen, niet om het winnen. mvg Ko :cool:
 9. Ik ben zins kort een cacheman (2caches gevonden). Dus weet nog niet alles. Bij elke cache pagina staat Use Waypoint:GC46AO Of een andere combinatie. Emmmmmm tja, wat betekend dat? mvg Ko.
 10. Is het ondertussen bekend wanneer de uitzending van TV Gelderland wordt uitgezonden . Ik ben er eigenlijk wel benieuwd naar Ko.
×
×
 • Create New...