Spring naar bijdragen

olevany

Leden
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over olevany

 • Rang
  Forum Newby
 1. ik ben geen beginner maar ook zeker geen gevorderde. Waarbij kan ik me dan het beste aanmelden?
 2. olevany

  Telefoon Versus Gps

  Kijk ook eens naar de eTrex 10 / 20 / 30 serie ben inmiddels teruggekomen van cachen met een telefoon. Wel af en toe handig. maar nooit zo fijn als met een gps. zeker nu ik heb ontdekt hoe ik pocket queries kan maken. van de etrex-serie zou ik zeker de 10 of 20 niet aanraden. ik heb de etrex 20 en een elektronisch kompas ga je echt missen. Verder waren er meer kleine dingetjes die maakten dat ik hem bijna het raam uit wilde gooien. ik heb nu de oregon 550. een hele stap duurder maar ozo fijn en gebruiksvriendelijk. mijn zoontje heeft ook een fietssteun gekregen en rijdt nu apetrots met zijn "eigen" gps {de overgebleven etrex} rond. dus we zijn een echte gps familie geworden. al pakt mijn man er graag nog wel zijn iphone bij.
 3. hoi dat lijkt me hartstikke leuk. wanneer zou je dan willen gaan?

  groetjes Yvette

 4. hoi dat lijkt me hartstikke leuk. wanneer zou je dan willen gaan?

  groetjes Yvette

 5. hai,

  Ik lees im het forum dat jij samen met iemand wil gaan cachen onderandere om de GPS wat beter te leren kennen. Ik heb toewvallig dezelfde al die van jou. Ik wil de cache 'The Game' (GC23432) in Katwijk eens doen, idee om dat samen te gaan doen? peiling e.d. komtb daar ook in voor meen ik.

  Groetjes, Aernout

 6. olevany

  Telefoon Versus Gps

  Eigenlijk is het wachten op een GPS met (goedkoop) internet dus. Dan heb je het beste van twee werelden. Ik vind het best lastig als je ver van huis gaat om van te voren te bepalen welke caches je gaat doen.
 7. olevany

  Telefoon Versus Gps

  toen ik een paar maanden geleden begon met geocachen heb ik een gps aangeschaft. garmin etrex20. nu heb ik onlangs de app op de iphone van mijn man en de app op mijn blackberry gedownload. dat werkt eigenlijk prima. sommige dingen zijn juist handiger. want je hoeft niet meer van te voren te beslissen wat je wilt gaan doen. je kunt ter plekke kijken welke caches er liggen. bovendien heb je ook messcherpe foto's bij de hand. Nu begin ik te denken dat ik mijn gps eigenlijk helemaal niet nodig heb. wat voor voordelen zitten er nu aan het cachen met mijn gps? natuurlijk is ie minder kwetsbaar kan tegen vocht ed. maar ja, als je gewoon voorzichtig doet laat je je telefoon ook niet vallen of natregenen ofzo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...