Spring naar bijdragen

team-paddestoel

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    GARMIN GPS60CSX
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2008

Profile Information

  • Woonplaats
    Voorschoten
  1. Ik heb dezelfde, ik heb m al een jaar of 6... Geen problemen mee gehad! Ik wel een keer goedkope batterijen erin gedaan en die zijn toen gaan lekken. Af en toe moet ik nu wat vaker op het aan/uit knopje drukken maar verder doet ie nog prima! Altijd goed nauwkeurig ook!
  2. Ik ben er verslaafd aan dat Glazen Huis. Al jaren verander ik vanaf het moment dat de djs in het huis gaan zitten in een soort voyeur. Ik zorg ervoor dat ik van elk draaiende camera een schermpje heb lopen op mijn computer, en zit uren en uren en uren te turen en te luisteren. En nu komen ze in in leiden, de stad waar ik woon. Ooh yeah! Dat word dus even niet cachen...
  3. Ik blijf ook vinden dat je reacties op je cache niet moet verwijderen. Gewoon om eerlijk te zijn tegen jezelf. Maar ook tegen anderen zodat zij kunnen zien wat voor beeld er van de cache is, en zo hun verwachtingen kunnen bijstellen. Natuurlijk is het wel pijnlijk als je alleen maar shit-reacties krijgt, miss. is het dan beter voor jezelf om de cache tijdelijk offline te doen en over de toekomst na te denken. (cache aanpassen, leuker maken.) Maar aan de andere kant...die reacties...Ik ben en blijf erbij. Het is een hobby, een spel. Ik ga niet zo fanatiek lopen doen om over de kwaliteit van caches te gaan miepen. Oke een cache is soms niet helemaal zoals ik het verwacht, nou prima. Ik vind het spel leuk genoeg om aan elke cache plezier te beleven. En is de cache wat minder dan hou ik dit gewoon voor mezelf. Ik respecteer de eigenaar en laat die gewoon in zijn waarde. En van mij hoeft elke cache ook niet uit te blinken. Het zijn de mensen die dit wel willen, dat elke cache fantastisch is in creativiteit, in prachtige vergezichten, in een fantastische cache-constructie, die vaak zure reacties gaan geven. De mensen die naar mijn mening verwend zijn, en bij elke cache verrast en geprikkeld willen worden. Dan denk ik geeft het een meerwaarde om te zeuren? Oke je heb de cache niet gevonden..Oke het was een bosje aan een drukke weg zonder een mooi uitzicht? So what? Volgende keer beter toch? Je bent weer even van de straat. Alleen als er bijv. glasscherven bij de cache ligt, of als de cache echt overduidelijk nietszeggend is kan je dat wel is noemen vind ik. Maar ik ben zelf meer het terughoudende type. Maar misschien is het ook leuk om is van de topicstarter zelf te horen, van Arend, wat hij van al onze reacties en meningen vind. Kan hij er iets mee? wat vind hij ervan?
  4. Helemaal met je eens; daarom heb ik ook geen 35 caches. Op dit moment zelfs 0, de vorige die ik had voldeed wel aan je beschrijving: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC17BYW Als je je daar van bewust bent: leg dan ook geen cache neer! Denk eerst eens na, knutsel, denk weer na, verander, verken, vraag hulp, denk weer na, knutsel, timmer, loop rond, vraag weer hulp of advies, en na heel veel tijd, geld en energie plus moed, beleid en vaseline: jippie! Een fantastische cache! Geen fantastische cache? Laat het dan! Please! PN Als men echt deze manier van doen zou kopieren, dan zullen er weinig caches overblijven in stedelijke gebieden, heel weinig. Er zijn een heleboel caches die naar mijn mening gewoon 'leuk' zijn. Een verassende plek in de stad, een grappig thema, of gewoon een doodnormale oppikker. Zo ligt er bij mij in de buurt een serie over het water, kanaalzicht genoemd. Allemaal caches onder bruggen etc. Door jou strenge criteria zullen dit soort caches nooit overleven, terwijl ik er genoeg plezier aan beleef om ze te doen. Of een cache verstopt in een grote, oude boom. Leuk om is te zien, om te ontdekken in je woonplaats. Meteen geodor waard? Nee! Maar te stom om dan niet te laten bestaan, ook niet. Wat is het voor jou dat je wilt dat elke cache zo fantastisch uitblinkt? Vind je dat niet zonde? Zoveel caches die dan verdwijnen.
  5. Oee ik krijg echt kromme tenen van zon handtekening. Wat een houding. Weet wel dat je die maat zelf ook moet hanteren. Zal je wel aardig wat druk geven wetende dat je nu een fantastische creatieve cache tocht moet opzetten, in een gebied wat uitblinkt van schoonheid en pracht, om dit af te sluiten met een fantastische cache constructie. Veel succes! Ik blijf tevreden met elke cache, die onder een bankje in een park in de Bijlmer, tot die fantasische multi-tocht in de duinen van Katwijk. Ik ga niet zo fanatiek doen, het is een hobby. Ik respecteer iedereen die een cache heeft gelegd. Niet iedereen is bij machte om fantastische caches te maken, maar die kunnen toch leuk zijn. En niet iedereen heeft de omgeving om dit te doen. Ik respecteer dat, ik vind de hobby leuk genoeg om allerei soorten caches te vinden. Dat maakt het juist zo divers en leuk. Ik heb geen zin om fanatiek te doen en veel eisen te gaan stellen. Ik laat iedereen lekker zijn ding doen, en respecteer het als ik caches tegenkom die niet uitblinken.
  6. Beste Arend, Het is een moeilijke kwestie. Enerzijds denk ik neem je caches inderdaad onder de loep. Oke je heb er 35, maar zou je er niet liever 5 willen met 80 favo point en 60 geodors per cache? Ik heb veel caches van jou al gedaan, en ook ik ben niet zwaar onder de indruk. Ze zijn leuk, want ik vind cachen leuk. Maar voor een favo punt of een geo dor moet er meer gebeuren. En kijk, het zijn de kritische mensen, de harde kern, de cachers die verwend worden en bij elke cache een pracht ervaring verwachten, die ook in logs gaan zeuren. En als ik naar jou caches kijk is het ook overduidelijk. Bij het berenbos heb je 30 favo points. En die cache is ook anders, leuk, creatief, verassend. En dit geld ook voor je cache dangerous en je cache ? is net online en heeft al 4 favos te pakken. Je andere caches zijn ook prima, maar ik denk wel van een orde waarin de kritische mensen kunnen gaan zeuren, en terwijl de mensen die het allemaal niet zo serieus nemen gewoon denken: Ik heb weer een cache gedaan, en dat is leuk! Die denken: Niet elke cache onthult prachtige vergezichten, schitterende natuur en/of uitmuntende cache behuizingen. Dit hoeft ook niet van mij. De diversiteit is juist leuk! Ik denk niet dat je er aan moet beginnen om commentaren te gaan filteren. Je kan wel op je cache pagina aangeven welke cache gewoon een makkelijke oppikker is, dan zijn de verwachtingen ook lager. Een cache overduidelijk verstoppen en.of hele duidelijke hints geven kan helpen om irritatie te voorkomen, ookal krijg je dan soms alleen maar logjes als: 'snel gevonden, dat was het dan'. Dan zijn ze ook weer niet tevreden. Je cache pagina opfleuren met fotos van de omgeving kan zeker helpen! dan weten ze ook al een beetje waar ze gaan komen. Zo is het bij een van je recentere caches with or without you en its so easy totaal niet duidelijk dat je op een terrein van een zorginstelling gaat lopen. Dit schrok mij in eerste instantie af, en daarmee vorm je dus negatieve reacties. En verder moet je er maar in berusten dat de een gewoon kritischer en veeleisender is dan de ander. Die gaan zeuren over voortuincaches terwijl ze weten dat het een voortuincache is, of gaan piepen over dat ze een nano hebben gevonden i.p.v. de zo gingantisch originele ammobox. Ik vind je caches leuk en prima, en het is zonde dat mensen zo snel gaan piepen. Een cache niet vinden en je lam zoeken hoort toch bij de sport? Daar ga ik niet over lopen zeuren bij de eigenaar. En vreemd is nog dat de cache del 1 bijv. 598 keer is gevonden maar ook maar liefst 308 not founds heeft staan. Maar mensen zien het hier als een sport om terug te komen en opnieuw de cache proberen te vinden. Waarom hier niet negatief doen? Geen idee! Succes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...