Spring naar bijdragen

Belleblaozers

Leden
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Belleblaozers geplaatst

  1. Belleblaozers

    Pocket Queries

    Heb je er rekening mee gehouden dat de door jouw gevonden caches die later gearchiveerd zijn niet in PQ's opgenomen worden? Er bestaat trouwens een aparte PQ die al je gevonden caches bevat, de My Founds PQ, die staat onderaan de lijst met PQ's.
  2. Belleblaozers

    Cordinaties

    Op deze pagina kun je gemakkelijk zoeken naar meetpunten in je omgeving. Als je op een meetpunt klikt kun je het coordinaat in het juiste formaat zien en bij de 'gecodeerde hint' de exacte plek van het meetpunt.
  3. Belleblaozers

    Cordinaties

    Ze zijn waarschijnlijk allebei goed, maar afwijkingen hebben diverse factoren zodat vergelijken van twee GPSr op 1 plek geen nut heeft. Zo ook het vergelijken met een coördinaat uit een cache, want die is ook ingemeten met een GPSr. Zoals al eerder aangegeven, kun je om jezelf te verzekeren van de nauwkeurigheid van jouw GPS, bij goed weer en heldere hemel naar een RD meetpunt gaan en je GPS daar enkele minuten op het meetpunt neerleggen. De RD meetpunten liggen veelal langs wegen en kunnen gemakkelijk bereikt worden. In welke omgeving woon je?
  4. Belleblaozers

    Nacht Cache

    Nachtcaches kun je vinden op GC.com door in een Pocket Query te filteren op het attribute "recommended at night"
  5. Belleblaozers

    Challenges

    En tegen beter weten in gaat nu iedereen een Kikker kussen en dat aan iedereen kenbaar maken. :crybaby: Nee, challenges staan ver af van het idee dat ik heb bij geocaching. :thumbdown:
  6. Ik gebruik naast de Garmin GPSmap 60CSx een iPod 2G voor het inlezen van de gpx files met cache informatie in Geobucket (gratis). Dit werkt perfect.
  7. Belleblaozers

    Zoekfunctie Forum Werkt Niet?

    Ik krijg ook een foutmelding als ik met "Google Site Zoeken" zoek en schakel om naar 1 van de andere opties.
  8. Belleblaozers

    Ipod Touch

    Ja dus: Wherigo for iPod touch
  9. Belleblaozers

    Ipod Touch

    Dit weekend een Ipod Touch 2g gekocht voor Paperless Geocaching. - Geobucket geinstalleerd. Gratis app, jaja - 1 keer Geocache account instellen - Pocketqueries importeren - totaal 10 minuten werk - klaar Voor Wherigo caches - Pigo geïnstalleerd. Ook gratis app - Wherigo cache gedownload - 5 minuten werk - klaar Beide applicatie werken goed. Aankomend weekend wordt hij voor de eerste keer in het veld getest.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...