Spring naar bijdragen

Harrie45

Leden
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Harrie45 geplaatst

  1. Harrie45

    Geocaching.com

    Ik kan geocaching.com niet eens bereiken. En wat die challenges betreft: weg ermee. Geocachen gaat over coordinaten en loggen in een logboekje.
  2. Harrie45

    Challenges

    Wat mij betreft: weg met die challenges. Geocaching gaat over coordinaten en loggen in een logboekje. Ik zag net een challenge dat je een koprol aan een rekstok moet maken en er een foto van maken...... Is dat nou geocaching?
  3. Harrie45

    verschil in founds

    Ik weet dat het al vaker aan de orde is geweest maar kan de oplossing niet vinden. GC.com zegt dat ik 414 founds heb, GC.nl 'slechts' 407. Hoe kan ik dat verschil van 7 goed maken?
  4. Reintje, Het werkt hier perfect met IE7 en een snelle Internet verbinding. Een hele vooruitgang! Geen op elkaar liggende bolletjes meer. Enkel jammer dat het maar tot Luxemburg in het zuiden en Dortmund in het oosten werkt. Wat mij betreft mag die beperking eruit. Geocachen in Oostenrijk is ook erg leuk! Een verdere verbetering zou kunnen zijn dat als je een 'druppeltje' aanwijst, niet alleen de cache naam maar ook het waypoint (GC....) getoond wordt. (En eventueel ook een difficulty en terrain aanduiding als bij GoogleEarth) Maar nogmaals: Een hele verbetering!!!!
  5. Op de cachekaarten zijn niet alle caches te zien. Hoe komt dit? BV GCPPRH (Sneeuwwitje en de 7 dwergen: Grumpy) bij veldhoven wordt niet getoond.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...