Spring naar bijdragen

de terriër

Leden
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door de terriër geplaatst

  1. fraai plaatje van me...kijk er graag naar want sfeer was het hoor.... maar je weet hoe het afliep paul.... maar de derde poging was toch raak he? ik kijk uit naar de nieuwe cache en jouw kennende wordt het iets moois. oh ja, marcel, mag ik mee proeflopen? (ben je afgekikt na die zondag dat je dan je FTF opgeeft?!....) tot op het eiland dan maar...moet de docu nog bekijken, die heb ik opgenomen.tot ziens, tot cache...
  2. de terriër

    verraden van puzzels

    je hebt gelijk GG;ik zou zeggen, zie allemaal maar hoe je aan je puntjes komt;veel plezier ermee.
  3. de terriër

    verraden van puzzels

    Even voor Visje;kom op, dit is toch geen moeilijke puzzle? Kwestie van goed lezen, staat er toch?? Of wil je een x-tra tip?
  4. de terriër

    verraden van puzzels

    <ook even off topic> X-maal dank, wilxii,voor dit berichtje..zal er misschien gebruik van (moeten) maken. Neem nou alleen al "streepjes" . Maar misschien kunnen we dan toch eindelijk een serie rondom m'n geboorte-stad afmaken;ben gek op uitagingen! Je hoort zeker van me. thanks.
  5. de terriër

    verraden van puzzels

    Ik denk dat het eraan ligt waar je een kick van krijg. De een zal het krijgen van het verhogen van het aantal gelogde caches en de ander van het oplossen van een multi en/of puzzel caches. Wij vinden het zelf een kick als je zo'n puzzel zelf oplost. Soms is een hint in welke richting je moet denken wel eens nodig, maar niet eens zo vaak. Ook van een multi hebben we pas voldoening als we deze helemaal gelopen of opgelost hebben. Waar we af en toe wel eens gebruik van maken is om de coördinaten bij de maker te laten controleren. Ieder zo zijn eigen smaak denk ik dan maar. <{POST_SNAPBACK}> dasss nou precies wat ik bedoelde , toch??
  6. de terriër

    verraden van puzzels

    Ik reageer niet vaak maar deze vond ik wel even belangrijk genoeg.Ook ik vraag me al een tijd lang af hoe sommigen toch zo vreselijk veel scoren binnen een korte tijd,ook de meest moeilijke puzzel/mistery caches.Misschien zijn het gewoon hele goeie puzzelaars...maar heb vaak zo m'n twijfels als ik dan de logs lees.Zelf heb ik moeite met een aantal van die caches, bv die van willxi;daar snap ik bij voorbaat al niets van(ze liggen me maar aan te staren en af en toe kijk ik er weer eens naar) en zoek dus voorlopig andere die ik nog wel zelf kan doen. de eind-coords krijgen/geven is niet wat ik wil! een hintje o,k, om me op weg te helpen maar ik wil het ZELF doen en lopen ;dat is voor mij cachen! maar ja ik geef dan ook niet om de puntjes!!!Ik noem geen namen maar mijn wederhelft krijgt regelmatig een belletje en daarbij verklapt ie alles, terwijl IK notabene daar best wel een tijdje mee aan de gang ben geweest,wat ik leuk vind hoor daar niet van, maar dat vind ik niet nodig;een zetje in de goede richting of evt. controle, oke. Ieder het zijne,...tja, het zal wel..maar hebben die cache-piepeltjes ook zo'n vreselijk lekker voldaan gevoel als ze huiswaarts keren na het loggen??
  7. de terriër

    gc-id

    En na die 30 jaar weet je niet eens de Nick Name? <{POST_SNAPBACK}> Er is nog meer dat ie niet weet hoor... Maar uh....kan iemand mij vertellen waar dat ID handig voor is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...