Spring naar bijdragen

4cats

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door 4cats geplaatst

  1. Helaas hebben ook wij inmiddels ervaring met de ziekte van Lyme. Onze zoon is behoorlijk ziek geweest. Omdat we tijdens het cachen regelmatig gebeten worden door een teek hebben we met onze huisarts afgesproken dat wij ons aan het einde van het tekenseizoen (november) jaarlijks allemaal laten controleren op de ziekte van Lyme. Gezien de kosten van deze labtest, lijkt dit toch wel te gaan om een uitgebreid bloedonderzoek. Dit voorkomt het natuurlijk niet, maar mocht er toch sprake van besmetting zijn, dan scheelt dat een hoop ellende, doordat de ziekte eerder geconstateerd wordt.
  2. 4cats

    Hulplijntje Voor Klimmen

    Zelf hebben we hier ook mee lopen experimenteren. Uiteindelijk gaat de Wild Sling Solo erg goed. Verbazingwekkend hoe ver je hier mee kunt schieten en ook nog redelijk richten. Nu gebruik ik hiervoor een tennisbal volgespoten met water. Deze is bevestigd aan een metselaarslijn (Hubo bouwmarkt). Deze lijn is dun, soepel, licht en strak geweven. Haakt dus niet gouw. Tip voor het schieten; Rol eerst ruim voldoende lijn af en leg die los in lussen op je klimtas eindigend met de kant van de bal. Tas dan natuurlijk dicht bij de katapult plaatsen. Wild Sling Solo heb ik via Pixmania besteld. Succes Harry
  3. Ook ik maak sinds kort gebruik van de routeplanner Aura Sygic. (geïnstalleerd op Galaxy Gio) Bij het invoeren van coördinaten krijg ik de melding: locatie kan niet gevonden worden. De 'staat achter het ingevoerde coördinaat. N en E vermelding is niet mogelijk bij de invoer. (GPS staat aan en op straatnaam zoeken lukt wel) Wie weet waarom deze foutmelding wordt gegeven?
  4. 4cats

    Dakota 20

    Graag zou ik willen weten of er in de nieuwe Beta versie van de Dakota 20, de mogelijkheid zit om een gevarenzone in te stellen. (Voor het bepalen van snijpunten van cirkels) Of is er een gps, waarmee je papierloos kunt cachen, die wel beschikt over deze functie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...