Spring naar bijdragen

tiliae europaea

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door tiliae europaea geplaatst

  1. Volgens mij zijn deze artikelen in heel Nederland verkrijgbaar. Ik woon niet in regio 4, maar bij "mijn" Lidl zijn ze er ook.
  2. Tiliae Europaea is de latijnse benaming voor Hollandse linde. Ik heb het latijnse woord in het meervoud gezet (als ik dit goed gedaan heb ). Ik heb voor deze naam gekozen, omdat mijn achternaam van deze boom is afgeleid; van der Linden.
  3. Bedankt voor de antwoorden. Jeroen
  4. Ik heb een GPS 60 en ben op zoek naar ervaringen met de fietssteun voor de GPS 60-serie (deze o.a. verkrijgbaar is bij de Futurumshop). Hebben jullie positieve / negatieve ervaringen? Ik ben van plan de gps te gebruiken op een gewone stadsfiets. Op de veluwe heb ik een fietscache gedaan en ik heb gemerkt dat het fietsen en een gps vasthouden niet echt handig is (en in de winter koud ). Bedankt, Tiliae Europaea
  5. Ik zou kiezen voor een Europese kaart (vergelijkbaar als de Nederlandse!). Ieder bolletje moet dan een link hebben naar een cachebeschrijving in het Engels. Op deze manier zijn de caches voor iederen toegankelijk en begrijpbaar. De Spaanstalige beschrijvingen zal ik dan ook begrijpen.
  6. tiliae europaea

    GPS60

    Ik heb toch hele goede ervaringen met de Futurumshop.
  7. Ik heb zelf een GPS60 en ben er erg tevreden over. Gebruik deze puur voor geocaching. Een kaart heb ik dan niet nodig.
  8. Eerst alles tussen haakjes uitrekenen. Dus als er meerdere haakjes staan eerst de "binnenste haakjes".
×
×
  • Nieuwe aanmaken...