Spring naar bijdragen

Geoknarf

Leden
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Geoknarf

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 31-10-1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60cs
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  01-05-2003

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Scherpenzeel
 • Interesse
  Schietsport<br />Geocaching<br />Verzamelen van munitie <br />Forten bezoeken.
 1. Sorry, ik kom ook net uit mijn "hol". Ben weinig op het forum, dus weet niet hoe ik een vraag moet stellen. Maar zo moet het ook kunnen,...toch? Ik hoorde wat over "chirp-cachen"???? Ben daarom naar het forum gegaan. Kan iemand mij kort en bondig uitleggen wat dat is, mag ook per mail naar Geoknarf. Bedankt.
 2. Hallo, ik zou van daag voor de 3e keer een rondje cachen aanvangen. 2x mislukt door weersomstandigheden. Het lijkt vanmiddag opte klaren in Zuid oost nl en daar net over de grens. Ik heb een route klaar staan in de GPS en de NUVI, broodjes en soep klaar maar mijn compagnon laat het afweten door onbekende oorzaak. Mijn auto is kapot dus heb geen vervoer. WIE HEEFT ER ZIN OM MEE TE GAAN! Ik woon in Scherpenzeel GLD Ik betaal natuurlijk mee aan de brandstof. Bel mail SMS dan zaan we z.s.m. het eerste cacheje ligt ca 70 kl hier vandaan. Mijn nummer is : 06-verwijderd door de moderator Fladderen met de Knarf......................
 3. Als iemand een mooie cache reeks heeft gemaakt en deze met een bonus in zijn of haar tuin legt vind ik dat ok. 1 rip kans nihil (als je in de goede wijk woont) 2 er is altijd toezicht m.b.t. onbevoegden en /hulp bij het vinden voor geocachers. 3 je kunt hem ten allertijde goed onderhouden. AFSCHAFFEN??? Moeten we dan maar stoppen met cachen, want in een bos perzeel (afhankelijk van de grootte) mag vaak ook maar een cache. das ook nie eerlijk, of wel? (wie het eerst komt , die het eerst maalt) Moeten we dan maar alle "pishoekjes" en hondepoepveldjes en parkeerplaatsen volleggen? Nee mijn PERSOONLIJKE mening, dus trek het u niet te veel aan, is gewoon leuke plekjes vinden met een meerwaarde d.m.v. een cache. Zit er af en toe een tuintje bij, so bee it. Groet van de Gele vogel.
 4. Geoknarf

  Duitse Ammo Boxen

  Cache voor geocaching. Afmetingen ongeveer 38 x 18 x 9 cm Prijs € 4,00 p.s. 4 voor €15,00 (nog 20 op voorraad) Enige tijd geleden heb ik een stel kistjes via de Munitiebeurs geregeld om het "kisten tekort" in te palmen. Ik hoop dat dit niet als commercieel word beschouwd. Zowel dan ontvang ik graag een PM met een tip hoe deze advertentie te plaatsen. Reactie naar : via PB
 5. Geoknarf

  Coordinaten

  Wie kan mij in "verstaanbaar" Nederlands uitleggen of en hoe je een coordinaten checker kunt maken/gebruiken. Zo ja , kun je dan ook een ruimere marge invoeren? Graag hoor ik het van u/jou. Bij voorbaad dank, groeten Geoknarf.
 6. Ik zag dit blokje voorbij komen, en wil ook even mijn mening geven. Helaas zijn er mensen die de cache al zagenliggen maar er net niet bij konden!!??!!?? Dus toch maar gelogd............niet dus !!! Geen log= geen found. Anders kan ik ook alle 5 sterren caches wel loggen, "ik heb de boom of berg gevonden waar hij in of op ligt". Ik geloof dat het duidelijk is dat slechts een log telt als hij in het boekje staat, het log op internet is leuk voor de "kijkers" mede cachers. Hopelijk voeg ik bij deze wat toe aan de verschillende meningen. Groeten Geoknarf.
 7. Ik had zoeven een vraag???????over hoe en waar topo noorwegen te bemachtigen. Krijg enkele vage reacties en dan is mijn bericht weg,....WAAROM?????????????? Kan de moderater die dit gedaan heeft vertellen of Twin Peaks (ik kan je bericht niet lezen GEBOKKEERD)waarom? Geen wonder dat ik zelden op het forum ben veel te complex.
 8. Geoknarf

  kilocacher

  De verbinding had betrekking op het verdwijnen van mijn logs(reply). Dat zoeken in een bepaalde rubriek zal inderdaad fout zijn gegaan. Ik zal me er eens in verdiepen. Ik lees wel regelmatig het forum( kopen snellen) maar beantwoord zelden wat. Bedankt, voor uw reactie.
 9. Geoknarf

  kilocacher

  Het spijt me zeer als dit bericht hier niet hoord. Maar ik kan het "lijntje kilocachers niet meer vinden. Ik zit niet zo regelmatig op het forum, en weet dus niet hoe je daar op moet inhaken. Graag wilde ik dit nog even kwijt: Bij deze wil ik iedereen bedanken ,en met name willy charotte die alles zo goed bij houd. Tevens wil ik de andere Kilo cachers hierbij ook feliciteren. Nu ga ik met “ pensioen” dwz langere multies pakken. En slechts heel sporadisch , als mijn maatje weer aandrang krijgt op puntenjacht. Deze reactie komt wat laat maar ja…. KPN!@@#$%#!@%$%^&@!@#$ Mijn eerdere reactie werd naar het hiernamaals gezonden toen de verbinding plots weg viel. Bij poging twee kwam ik niet eens op het net. Schijnt (gelukkig) bij meer klanten in Scherpenzeel te gebeuren. Groeten van Geoknarf.
 10. Geoknarf

  Missing TB

  Hallo mede geocachers. Enige tijd geleden heb ik van Barny 2 TB gekregen. Deze heb ik reeds ergens geplaatst (waar?) De ene heb ik gewoon gelogt en geplaatst, maar van de andere heb ik het nummer niet goed over genomen. In de "History"van "het gele bussie" kan ik hem ook niet vinden, waarschijnlijk is hij daar nooit officieel in gedropt. Het betreft een Blauwe, smarty/M&M uitziend poppetje met witte armen en benen. Hij is ongeveer 4 cm hoog. Wie weet hoe hij heet of heeft het nummer voor mij, graag een Pm-metje sturen. Bedankt, groeten van Geoknarf.
 11. Het is geen toegevoegde waarde (code) het is enkel als de rol nat word of door welke reden niet meer te gebruiken is, een cacher toch zijn vonst kan claimen.
 12. Dat is zeker niet de eerste, maar ik spoil als ik zeg welke het wel is... Zijn we toch wel benieuwd welke dat dan wel is Wilxlii Kan maar zo zijn dat er toen al eentje lag. Ik heb het nooit uitgezocht, omdat het me eigenlijk weinig boeide. Maar wel geinig dat iemand via een cache pagina aankondigt de eerste te zijn en er al een handjevol van die dingen her en der verspreid zijn! De eerste ter wereld is waarschijnlijk deze in Australie, geplaatst op 21 februari 2003: http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...25719&log=y
 13. Een jaar geleden heb ik een leuk idee voor een superkleine cache opgedaan. Handig te plaatsen zonder dat iemand daar last van heeft. Een cache voor echte speurneuzen dus. Het idee heb in België opgedaan, daar heb ik eer twee gevonden samen met ons alle bekende “Barny”. Dus ik dacht hier de eerste van Nederland te zijn, maar de regels (goed dat ze er zijn) verbieden dit. Waarom? Omdat caches zonder FYSIEKE LOGROL geen caches zijn, maar VIRTUEEL. Dit soort zijn uit onze lijs gehaald. Na een hoop passen en meten, contacten met andere “Nano-cache” houder(s) toch een doorstart gemaakt. Uit eindelijk toch aan de voorwaarden kunnen voldoen, er is ruim een half jaar voorbij. De tekst veranderen op mijn site vond ik niet nodig……………………….wel dus!!!!!!!! Een aantal Cachers volde zich achtergesteld en begonnen de cachepagina als forum te gebruiken. Ik zal de logs hier onder plakken. Excuses dat ik jullie geraakt heb, maar houd mijn pagina a.u.b. vrij voor de “Firstfound” en andere ereplaatsen. Discuseer gerust verder maar niet op een cachepagina. Bedankt voor de aandacht, groeten van een (geschrokken) Geoknarf. Kopie van logs: ****** Bericht gewijzigd door moderator ******* Logjes verwijderd.
 14. SBB amerongen is zeer positief, ik ben met hen twee nieuwe routes aan het maken. Vandaag was ook RTL4 daar voor een interview en een kort filmpje om het geheel te promoten. Ik heb daar met plezier aan meegewerkt, en SBB ook. Dus de meningen zijn nogal verdeeld. Groeten van Geoknarf.
 15. Het is wel leuk om bij te houden, maar ik ben bang dat we dan nog fanatieker worden. Nu ga ik wel eens in de nacht oppad, mits het een open gesteld terrijn is. Dus geen nachtelijke sluiting, zoals bij SBB gebied. Als het een sport word wie de meeste "ontmaagdingen" heeft ben ik bang dat deze regels overschreden worden. Dus ik stem "neutraal", groeten van Geoknarf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...