Spring naar bijdragen

Wesko

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Wesko geplaatst

  1. GPX gefixt (ging wat mis) en KML werkt nu ook. Naar OV2 en naar ASC. Als je dan toch bezig bent! Alles voor de comunity.
  2. Ja snap ik! Maar ik zie te vaak een forumentry na driftig googlen en dan zie je alleen de vraag. Het antwoord hoort erbij. Ik heb het gemaakt omdat het er nog niet was... Ik ga KML ook nog maken.
  3. GPX2OV2 staat online op http://www.poi66.com/gpx2ov2 Wel interessant denk ik (zie ook de andere op http://www.poi66.com/tools) Succes.
  4. Wesko

    Kabouterbond

    Wat ik naast een hoop ge nietes-welles nog niet heb gelezen: de Topografische Dienst verkoopt al JAREN de gedrukte exemplaren van de bewuste kaarten aan iedereen die ze opvraagt!!! Info uit de eerste hand: Ik heb ze ZELF besteld voor een paar tientjes per stuk voor de scouting. De digitale versie hiervan zou dan opeens mensen op slechte ideeen brengen? Wat een ongelooflijke borrelpraat van de geenstijl-meneer! Daarnaast huldig ik overigens het idee dat het juist is om op fatsoenlijke wijze te discussieren over zaken die de een niet vindt kunnen en de ander wel. Daar wordt de wereld beter van, denk ik. Verbieden van gezonde discussie is ongezond. Zo vind ik bijvoorbeeld dat de staatskaarten (door ons betaald?) van meer dan 8 jaar oud best gratis in roulatie mogen, er is geen enkele markt voor particulieren die 300 EUR betalen voor 20 cm, dat betaal je niet eens als je je laat, nou ja, laat maar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...